Vehicule cosmice mai mari decât Pământul survolează planeta Saturn! – susţinea un fost mare om de ştiinţă de la NASA


Dr. Bergrun a fost un om de știință ce a lucrat la Centrul de cercetare Ames al NASA. A fost pionier în metodologia de proiectare a prevenirii gheții termice. El este, de asemenea, creditat cu legile privind stabilitatea rulării pentru avioane și rachete. Aşadar, nu a fost orişicine.

În cartea sa din 1986, „Ringmakers of Saturn”, Bergrun oferă dovezi fotografice luate de sondele spațiale Voyager 1 și 2, despre ceea ce el numește a fi „vehicule extraterestre mari”. De unde știa el asta? A fost la curent cu mai multe informații dincolo de datele fotografice prezentate în cartea sa?

Conform domniei sale, „existența vehiculelor spațiale extraterestre de dimensiuni mari și puteri enorme este un fapt, a cărui semnificație este greu de înțeles, ca să nu mai vorbim de evaluat”. Bergrun arată cât de ciudate sunt sursele luminoase văzute în jurul planetei Saturn, acest lucru fiind o temă comună în istoria astronomiei. Astronomi ca Herschel, Knight și Ainslie au observat mai multe surse luminoase în jurul inelelor lui Saturn. De exemplu, într-un caz, o sursă de foc s-a îndepărtat brusc de marginea exterioară a inelului A. Într-un alt caz, o sursă strălucitoare, alungită, care urmărea un curs în linie dreaptă, a intrat pe marginea exterioară a inelului A. Şi totuşi, sursele luminoase nu au devenit un subiect specific de cercetare, așa cum trebuia să se întâmple.

Sursele luminoase sau „vehiculele extraterestre” la care face aluzie Bergrun sunt uriașe. Numai inelele lui Saturn au diametre de zeci de ori mai mari decât cele ale Pământului. Imaginea de mai jos provine din cartea lui Bergrun, prin intermediul datelor fotografice ale sondelor Voyager. Acolo se observă un obiect neidentificat care pare a fi mai mare decât planeta Pământ.

Norman a publicat această carte în 1986, iar peste două decenii mai târziu a oferit un interviu rar cu Project Camelot. În acel interviu, a vorbit despre povești și imagini pe care le-a văzut și auzit de la colegii săi, multe dintre aceste imagini fiind acum clasificate. În acel interviu, el vorbește, de asemenea, despre farfuriile zburătoare care au fost fotografiate și în atmosfera Pământului și despre o presupusă întâlnire extraterestră pe care Apollo 11 a avut-o cu ființe înalte, cu pielea neagră şi cu aspect uman.


Lasă un comentariu