Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Remixul halucinant cu Liviu Vasilică, 50 Cent, Dr. Dre şi Paraziţii, care a făcut furori în întreaga Europă! S-a combinat muzica populară, rapul şi hip-hopul…


Prin anii 2013-2014, cluburile din România, dar şi din întreaga Europă, au fost asaltate de un remix extrem de ciudat, dar foarte bine realizat, prin care s-a combinat rap-ul lui 50 Cent („In the Club”), cu cel al lui Dr. Dre (The Next Episode”), cu hip-hopul lui Paraziţii („În focuri”), dar şi cu un remix al lui Gojira după interpretul de muzică populară, Liviu Vasilică (cu melodia „Fire-ai tu să fii de murg”).

„Remixul de bază cu Liviu Vasilică a fost făcut de Subcarpaţi şi Gojira. Eu am pus vocile de la 50 Cent, Snoop Dogg şi Paraziţii”, a explicat pentru site-ul libertatea.ro, DJ-ul Remus Manea, cel care a făcut întreg remixul care a făcut furori în întreaga Europă.

Pe contul de YouTube unde a fost publicată melodia ciudată – 50 Cent vs. Liviu Vasilica vs. Gojira vs. Snoop Dogg- Robot Armasar Attack (ReMan Mashup) – autorul spune următoarele: 50 Cent vs. Liviu Vasilica vs. Gojira vs. Snoop Dogg- Robot Armasar Attack (ReMan Mashup) Acest mash-up a fost făcut combinând un remix de la Gojira, cu vocale din piese hip-hop (50 Cent – In the Club, Dr. Dre – The Next Episode, si Parazitii – în focuri). Remixul nu a fost cunoscut, până când, undeva prin noiembrie 2013, a fost scris un articol în Ziarul Libertatea despre el. Acum este pus în fiecare club din România, şi la fiecare party, chiar şi dupa 8 ani de la lansare”.

Regretatul Liviu Vasilică a fost un celebru cântăreț român de muzică populară, fiind cunoscute pentru piese ca „Arză-te-ar focul de dor”, „Aș muri, dar nu acuma”, „Bună seara, mândră bună”, „Codrule cu frunză multă”, „Dunăre, Dunăre”, „Fir-ai să fii tu de murg”, „Gheorghiță cu păr frezat”, „Mărine, la nunta ta”, „Pe la noi, pe Teleorman”, „Sui la deal, cobor la vale”.

Videoclipul YouTube cu această melodie îl puteţi viziona AICI.


Lasă un comentariu