Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Există un secret în spatele pentagramei – „simbolul satanic”? Întâmplările unui arheolog şi parapsiholog britanic

  •  
  •  
  •  
  •  

blank„Ce este magia astăzi va fi mâine știință”, a spus odată T.C. Lethbridge (1901 – 1971), arheolog, parapsiholog și explorator englez, dar și o figură controversată în arheologia britanică. Cercetarea sa semnificativă este legată de o anumită pentagramă magică, o stea cu cinci vârfuri și de folosirea ei magică.

Când a murit în 1971, numele său era în general necunoscut. Totuși, și mai ciudat este faptul că ultimul lucru la care se gândea înainte de a muri, era pentagrama misterioasă, cunoscută și folosită de culturile din întreaga lume de mii de ani ca simbol protector cu puterea de a alunga spiritele rele. Culmea e că această pentagramă este considerată de unii ca fiind un simbol satanic.

Lethbridge nu a fost niciodată interesat în mod special de fenomenele paranormale, până când a ajuns la un punct crucial într-un moment ulterior al vieții sale și a început să se intereseze serios de subiect. Dezamăgit de primirea ostilă a uneia dintre cărțile sale arheologice, Lethbridge a părăsit Cambridge și s-a retras la Hole House, un conac vechi tudorian, din sudul Marii Britanii. El a planificat să-și petreacă ultimii ani de viață citind, dar brusc planurile sale s-au schimbat și astfel a început cea mai interesantă perioadă din viața sa. El a intrat în contact cu vecina lui, o „vrăjitoare” cu părul alb, care trăia alături și deținea câteva puteri extraordinare.

Într-o zi, bătrâna „vrăjitoare” a explicat cum a reușit să-și alunge vizitatorii nedoriţi, desenându-şi în cap o pentagramă, apoi vizualizând-o pe calea vizitatorului nedorit sau pe poarta din față, de exemplu. Utilizarea secretă a pentagramei magice l-a introdus pe Tom Lethbridge în lumea paranormalului.

La început, Lethbridge a fost foarte sceptic până când s-a întâmplat ceva extraordinar care l-a convins pentru tot restul vieții. În miezul nopţii, Lethbridge era întins în pat cu soţia sa, Mona, exersând să deseneze pentagrame mentale în jurul patului său. Câteva nopți mai târziu, Mona s-a trezit, cu un sentiment ciudat că mai era altcineva în cameră, care stătea la marginea patului.

A doua zi, cei doi soţi s-au întâlnit cu vecina lor, care i-a întrebat dacă cineva i-a „protejat”. Femeia le-a explicat că a venit în dormitorul lor într-o altă noapte și nu a putut să se apropie de pat, pentru că în jurul său erau „triunghiuri de foc”. Trei ani mai târziu, bătrâna a murit…


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal