Directorul unui spital din Mexic susţine că un pacient-extraterestru cu irisul violet i-ar fi spus: „Mulţi semeni de-ai mei sunt amestecaţi printre voi, încercând să vă ajute”


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Există atât de multe rapoarte / povestiri ale unor oameni care pretind că s-ar fi întâlnit cu extratereştrii, încât stai să te întrebi: chiar toţi aceşti martori sunt nebuni cu toţii sau chiar aceste întâmplări chiar au avut loc? Numai pe acest site, v-am prezentat sute de astfel de „întâlniri extraterestre” de gradul III, dar în lume sunt de ordinul sutelor de mii sau milioanelor. Aşadar, încă o dată vă întreb: chiar toţi martorii sunt nebuni sau mincinoşi? Dintre toate aceste rapoarte, nu e posibil ca măcar o mică parte din ele să fie adevărate?

Haideţi să luăm următoarea relatare din Mexic. În oraşul mexican Guadalajara, directorul unui spital a declarat că ar fi primit un pacient scund cu pielea foarte albă, cu irisul violet, motivând că avea nevoie de controale frecvente deoarece călătorea mult.

Pacientul părea că are vârsta de 50 ani, însă vârsta declarată era alta: 84 de ani. Omuleţul ciudat ar fi recunoscut că vine de pe altă planetă, declarând că „mulţi semeni de-ai mei sunt amestecaţi printre voi, încercând să vă ajute”. El ar mai fi spus că venea de „dincolo de Soare”, că insista să găsim o altă sursă de energie şi că îi abordase inutil şi pe guvernanţi şi oamenii de ştiinţă. Dar se pare că raportul directorului spitalului, dr. Diaz, n-a interesat pe nimeni, aşa că el n-a fost luat în seamă de autorităţi, ci de cercetătorii ufologi.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock