Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Biciclistul care merge înapoi, dovada faptului că timpul se scurge şi invers

100

blankŞtiţi principiul lamei lui Occam, cel folosit în a justifica anumite afirmaţii ştiinţifice? Acest principiu spune că pentru orice fenomen este de preferat cea mai simplă explicaţie, netrebuind să ne complicăm cu alte ipoteze anevoioase.

Aşadar, avem un documentar ştiinţific denumit “Ceea ce încă nu ştim: Suntem singuri?” Un documentar foarte interesant în care se vorbeşte despre posibilitatea vieţii extraterestre. În partea 3 a documentarului (ce poate fi vizualizată şi pe YouTube) ajungem la un moment foarte important. Uitaţi-vă pe videoclip începând cu minutul 6, secunda 55: o veţi observa pe Lynn Rothschild (da! face parte din celebra familie francmasonică Rotschild!) vorbind despre viaţa extraterestră, stând jos pe o alee de coloane de piatră. Deodată, în timp ce femeia vorbea, după a doua coloană de piatră de la stânga, apare un ciclist, care, pur şi simplu merge cu spatele, ceea ce e cam imposibil!!

Desigur, un film poate fi redat şi înapoi, dar nu e cazul aici, căci femeia vorbeşte normal. Mai e şi posibilitatea ca filmul să fie editat video la secvenţa cu ciclistul, dar…există două “dar-uri”: e destul de greu a se realiza acest lucru (o muncă în plus) şi, în plus, e lipsită de logică editarea sensului de mers al ciclistului într-un documentar în care se vorbeşte despre viaţa extraterestră şi nu despre călătoriile în timp. Şi mai mult decât atât, secvenţa poate trece foarte uşor neobservată, ea desfăşurându-se în fundal, în prim plan fiind vorbele lui Lynn Rothschild despre viaţa extraterestră.

Aşadar, ce ar putea fi? O dovadă a faptului că timpul se poate da şi înapoi?

Orgoni Crystal