Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

O străveche navă extraterestră iese din gheţurile Antarcticii sau e vorba de altceva?


În Antarctica, continentul îngheţat de la polul sud, au fost găsite multe anomalii, observate în diverse fotografii publicate pe Internet – portaluri, baze subterane etc. -, iar în ianuarie 2020 un „vânător de OZN-uri” a găsit ceea ce pare a fi ca o navă extraterestră. Imagini din satelit obținute de pe Google Earth și descoperite de cercetătorul argentinian Marcelo Irazusta arată o ciudată structură de culoare închisă care pare să iasă din gheața Antarcticii. Structura a fost găsită în vârful unui deal de gheaţă și are urmatoarele coordonate: 72°35’10,44″ S 31°18’51.77″ E.

Se pare că anomalia are peste 100 de metri lungime şi prezintă linii drepte și curbe, care o diferențiază de o formațiune naturală. În plus, ea pare că posedă o suprafață uniformă care nu seamănă cu formațiunile din jurul ei. Acesta este un punct de reținut, pentru că o teorie spune că ar fi o formațiune stâncoasă.

O particularitate a acestei anomalii este aceea că structura pare că emite lumină din interior. Într-unul din colțurile ei, putem vedea ceea ce ar putea fi o rază de lumină emisă dintr-o deschizătură.  Binecunoscutul „vânător de OZN-uri” Scott C. Waring, după ce a observat această structură, a sugerat că ar putea fi o navă extraterestră. El a evidențiat a ceea ce pare a fi carlinga centrului de comandă, trei aripi lungi atașate la capăt și chiar mai multe motoare. Culoarea obiectului pare să fie una metalică.

Diametrul obiectului este de 112 metri, lungimea este similară, iar din dreapta la stânga, lăţimea este de aproximativ 95 de metri. Ar putea să fie o tehnologie avansată sau doar o formațiune stâncoasă remarcabilă?


Lasă un comentariu