Din 280.000 de fotografii făcute pe cer, un doctor din SUA a surprins, în sfârşit, un OZN albastru-violet!


OZNDe aproape doi ani, Dr. Richard O’Connor şi-a îndreptat două camere către cer, având speranţa și convingerea că ceva ar putea fi acolo. Și, după aproape 280.000 fotografii capturate, pentru detecţia mişcării, inevitabilul s-a întâmplat. Sau poate că nu. Dar descoperirile lui O’Connor a ceea ce el crede că ar fi două obiecte neidentificate în zbor a creat multe controverse în comunitatea de fani și experți OZN.

Pe 4 noiembrie 2015, camerele sale au capturat cinci fotografii a unor obiecte zburătoare pe cerul Montanei, care cu greu ar putea primi o explicaţie. „Pare a fi o sursă de lumină”, ​​a spus O’Connor. „În opinia mea, chiar şi un sceptic ar spune: „Uau, asta este ceea ce mă aştept cum să arate un OZN”. Răspunsul ar putea rămâne în aer, însă, precum se vede din poza de la începutul acestui articol, unul din obiectele respective seamănă categoric cu un OZN.

Dr. O’Connor a fost prieten bun cu Jesse Marcel Jr., care a avut o experienţă incredibilă atunci când era copil. Tatăl său, maiorul Jesse Marcel, a fost comandant de bază, iar în 1947 a fost trimis să investigheze locul de prăbuşire al unui OZN, în afara Bazei Aeriene Roswell. Maiorul a pus o parte din rămăşiţe în autovehiculul său, arătându-i-le fiului său de 10 ani. În anii 70, maiorul Marcel, împreună cu fiul său, au început să spună publicului că guvernul SUA ascunde adevărata origine a OZN-urilor.

Sursa: greatfallstribune.com


Lasă un comentariu