Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

„Îngerii căzuţi” din alte dimensiuni ni se dezvăluie din ce în ce mai mult în zilele noastre?


David Copperfield este unul dintre cei mai populari magicieni din lume, cunoscut pentru crearea unor iluzii impresionante, precum dispariția Statuii Libertății, evadarea din Alcatraz sau levitarea peste Marele Canion. Recent, el a ţinut un spectacol în Las Vegas, unde a făcut multe trucuri magice. O iluzie care a atras atenția a fost următoarea: în sală, Copperfield a făcut să apară o farfurie zburătoare mare, iluminată. În timp ce levita deasupra capului spectatorilor, unii dintre ei s-au plâns că au simțit un puternic control în spiritul lor. Această navă spațială misterioasă, care părea să apară de nicăieri, aparținea unui extraterestru mic, pe nume Blu32, cu care Copperfield a interacționat în timpul programului. Care a fost mesajul lui Blu32 pentru oamenii de pe Pământ? „Vin în pace și dragoste”.

Subiectul extratereștrilor poate aduce cu siguranță înșelăciune sau confuzie. Când abordăm acest subiect, este important să înțelegem că există un număr mare de oameni pregătiți să accepte că noi am fost creaţie de o specie extraterestră foarte avansată, însămânțând planeta noastră cu milioane de ani în urmă. Mulți dintre acești oameni cred, de asemenea, că extratereștrii ar putea fi salvatorii planetei noastre, aflată pe moarte.

Într-adevăr, omul obișnuit a fost expus la sute de filme, cărți și emisiuni care susțin aceste idei. Recent, subiectul marginal al OZN-urilor, extratereștrilor și inteligenței non-umane și-a făcut loc în știrile mass-mediei principale, stimulând dezbaterile în rândul savanților și scepticilor deopotrivă. În iunie 2023, David Charles Grusch, fost ofițer de luptă și veteran al Agenției Naționale de Informații Geospatiale și al Oficiului Național de Recunoaștere (NRO), precum și un reprezentant al Grupului operativ pentru Fenomene Aeriene Neidentificate (UAP), a intrat în circuitul de știri. cu unele informații convingătoare, deși discutabile. Într-un interviu cu jurnalistul de investigație Ross Coulthart, Grusch a spus că, în timp ce a făcut parte din grupul operativ UAP, a devenit conștient de dovezile că guvernul SUA are un program secret de recuperare a vehiculelor tehnice de origine non-umană, care fie au aterizat, fie s-au prăbușit. Întrebat dacă serviciile de informații americane au în posesia sa nave spațiale de la o altă specie extraterestră, el a răspuns: „Avem, da”.

Deși Grusch însuși nu a făcut niciodată parte din acest presupus program de recuperare secretă, el explică că a fost informat prin numeroși ofițeri de informații care i-au dat încredere. Grusch a divulgat faptul că a putut să intervieveze cel puțin 40 de martori pe o perioadă de 4 ani. Grusch a mai precizat că această inteligenţă este non-umană, ceea ce înseamnă că nu neapărat vine de pe o planetă extraterestră, ci mai degrabă dintr-o altă dimensiune.

Există însă şi oameni care cred că în curând va urma o mare înșelăciune, o iluzie satanică, care nu este ceva SF. Este vorba despre „îngerii căzuți” și demonii care operează liber în lumea noastră, dar rămân ascunși vederii noastre. Biblia le numește „principate și puteri”, „conducători ai întunericului în locuri înalte”. Ar putea această înșelăciune să fie fenomenul actual OZN (UAP)?

Grusch susține că aceste ființe provin dintr-o dimensiune fizică diferită. Conceptul de alte dimensiuni nu este un subiect străin în Biblie. Geneza descrie ce s-a întâmplat când îngerii căzuți („fiii lui Dumnezeu”) au venit pe Pământ și au avut copii cu femei umane. Ființele hibride cunoscute sub numele de Nephilim au fost rezultatul acelor uniuni. Deși mulți dintre noi s-ar putea să nu înțeleagă pe deplin ce se întâmplă cu fenomenul UAP (OZN), trebuie să ne dăm seama că există un tărâm spiritual supranatural care include îngeri și demoni („îngeri căzuți”) care se pot materializa, chiar „apărând și ieșind” în / din tărâmul nostru în tot felul de moduri. Efeseni 6:12 ne amintește că „lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh”. Dacă aplicăm acest adevăr la fenomenul UAP (OZN), nu putem pur și simplu respinge toate rapoartele ca fiind o simplă amăgire sau fantezie.

Deși rapoartele și investigațiile privind UAP-urile (OZN-uri) au avut loc încă din anii 1940 prin programe precum Blue Book, Project Grudge și Project Sign, mass-media a tratat superficial acest subiect. Din 2017, totuși, au fost dezvăluite informații fără precedent despre UAP-uri, care provin de la martori credibili. Piloți respectați au descris întâlniri cu obiecte neidentificate care sfidează legile fizicii. Rapoarte despre programe secrete guvernamentale prinvind OZN-urilor au ajuns în mass-media principală, pe măsură ce avertizorii publici au început să-și spună poveștile.

Autorul și realizatorul de film LA Marzulli numește acoperirea bruscă, dar progresivă a fenomenului UAP (OZN) de către mass-media și guvern, drept „scara dezvăluirii”. Pe site-ul său, lamarzulli.net, el prezintă dovezi despre ceea ce el numește „Drumul Nefilimului”, prin care investighează supranaturalul dintr -o perspectivă biblică. El spune că, deși nu orice observare sau întâlnire UAP/OZN este legitimă, există câteva exemple credibile. Fie că este vorba despre o de răpire, un cerc în lanurile cu cereale, o mutilare a vitelor sau apariția unei nave spațiale uriașe, el afirmă că îngerii căzuți (demonii) sunt implicați într-un fel sau altul. Marzulli spune că fenomenul UAP (OZN) face parte din „războiul semințelor” – în care îngerii căzuți interdimensionali menționați în Biblie au încercat să-și amestece sămânța cu omenirea. El face referire la Geneza 3:15 , care spune: „Duşmănie voi pune între tine şi între femeie, între sămânţa ta şi sămânţa ei; aceasta îţi va zdrobi capul, iar tu îi vei înţepa călcâiul”. El avertizează că creștinii și necreștinii deopotrivă trebuie educați despre ce/cine sunt cu adevărat aceste ființe – subliniind că nu sunt „extratereștri binevoitori care au venit să ajute omenirea să evolueze”.

Să nu uităm, de asemenea, că există şi fenomenul „răpirii extraterestre”, care seamănă izbitor cu întâlnirile demonice. Cei mai mulți experți din domeniul paranormalului cred că răpirile sunt experimente pentru programul de încrucișare demonică a „îngerilor căzuţi”, care doresc să producă hibrizi între oameni şi demoni, pentru a rezulta aşa zişii „Nephilim”, de care s-a vorbit în Geneza biblică, în care se spune clar că „Fiii lui Dumnezeu” s-au încrucişat cu „fetele oamenilor”. Dar, sunt câteva lucruri interesante cu privire la aceste răpiri. În anii 50 sau 60 când au avut loc pentru prima oară aceste răpiri, victimelor de s*x feminin le-a fost introdus un ac în buric, pentru a extrage lichidul amniotic, procedura cunoscută mai târziu ca amniocenteză, care, în acele timpuri era încă necunoscută științei. Această procedură a fost folosită de „îngerii căzuți” pentru a verifica sistemul de reproducere uman, cu scopul de a determina dacă oamenii sunt compatibili pentru programul lor de inginerie genetică. Dar, se pare că acest programul nu a atins efectul scontat, deoarece cele mai recente răpiri au implicat partide de s*x direct. Aceste întâlniri amoroase sunt relatate din ce în ce mai frecvent în ultimele cazuri de răpire.


Un comentariu la „„Îngerii căzuţi” din alte dimensiuni ni se dezvăluie din ce în ce mai mult în zilele noastre?”

Lasă un comentariu