Dezvăluirile incredibile ale unui fost agent guvernamental secret, dr. Michael Wolf: „Timp de 5 ani m-am întâlnit zilnic cu extratereştrii şi am locuit în aceeaşi cameră cu ei!”


extraterestri WolfOmul de ştiinţă american Dr. Michael Wolf a pretins că a fost membru al guvernului american timp de peste 25 de ani. El ar fi avut acces la dosare de tip „Strict secret”, lucrând la proiecte ştiinţifice comune între oameni şi extratereştri. El a murit pe 18 septembrie 2000 de cancer, după o perioadă lungă de suferinţă.

În timpul ultimii ani din viață, Dr. Michael Wolf și-a petrecut timpul vorbind cu diferiţi jurnaliști despre OZN-uri și extratereştri. Şefii săi de la Consiliul Național de Securitate al SUA (CNS) i-au dat permisiunea de a oferi în mod controlat informații secrete. Dr. Wolf a pretins că a lucrat în cadrul laboratoarelor de la Area 51 (Zona 51), S4, WrightPatterson, Indian Springs și Dolce. El susţine că, timp de cinci ani, „m-am întâlnit zilnic cu ființe extraterestre la locul de muncă şi am locuit cu ei în aceeaşi cameră.”

Dr. Michael Wolf ar fi fost un membru al grupului de studii speciale MJ12 (Majestic-12) și șef al agenției Echipa Alphacom, specializată în colectarea de informații cu privire la diferitele rase de extratereştri. Dr. Wolf mai susţinea că era doctor în neurologie, în fizică teoretică, în biogenetică, în drept internațional și în informatică.

În 1996, dr. Michael Wolf şi-a publicat cartea „Capcane în cer”, o carte despre experiențele sale în timp ce ar fi lucrat pentru guvern. A fost nevoie de15 de ani de convingere, înainte ca sefii lui să-i permităpublice aceste informaţii. Dar condițiile lor au fost acelea ca această carte trebuie să fie una de ficțiune, guvernul negând autenticitatea ei.

Dr. Michael Wolf susține următoarele:

* Prima prăbuşire a unei nave extraterestre recuperate a avut loc în 1941, în ocean, la vest de San Diego. Militarii au găsit în interior mai mulţi extratereştri gri morţi, din Zeta Reticuli. Nava şi cadavrele extratereştrilor au fost aduse la Secția de Tehnologie Externă din cadrul bazei aeriene WrightPatterson din Dayton, Ohio. După demontarea pieselor, acestea au fost trimise la laboratoarele S4 și Indian Springs din Nevada. Această navă extraterestră s-a prăbușit din cauza unui puls radar recent inventat şi testat pe insula Tinian din apropiere. Marina SUA a deținut de atunci o poziție de lider în materie de OZN-uri.

* Incidentul Roswell din iulie 1947. În timp ce marea majoritate ştiu faptul că atunci s-ar fi prăbuşit o singură navă extraterestră, dr. Wolf spune că 2 nave extraterestre s-au prăbuşit, după ce s-au ciocnit între ele, în timpul unei furtuni. O navă era a extratereştrilor gri, iar cealaltă a extratereştrilor portocalii. Autopsia extraterestrului portocaliu a dezvăluit un cap foarte mare, ochi mari şi negri, fără iris, 6 degete la mâini şi picioare, creier cu 4 lobi și un burete ca şi sistem digestiv.

catchers of heaven* Există diferite tipuri de „extratereştri gri„. Dr. Wolf spune că a lucrat alături de mai multe specii evoluate care au chiar un simț al umorului. Bărbatul spune că nu s-a întâlnit niciodată cu vreun extraterestru gri care să-i fie antipatic. Aceste fiinţe ar fi foarte lipicioase, plăcându-le mult îmbrăţişările şi sărutările oamenilor. Corpurile extratereştrilor gri aveau pielea netedă și moale, asemănătoare delfinilor. Dr.Wolf putea comunica cu ei prin telepatie. Omul de ştiinţă a devenit deosebit de prietenos cu un extraterestru pe nume Kolta, ce apare pe coperta cărţii sale (o fotografie reală luată de către un prieten amiral şi pe care o vedeţi în stânga).

* Între extratereştrii gri şi cei portocalii există un comerţ activ. Dar, conform lui Dr.Wolf, „comerţul are o semnificație diferită pentru extraterestri. Ei împărtășesc cunoștințe cum ar fi tehnologia și filozofia și îşi trimite cetăţenii lor pe alte planete pentru a afla cultura altora.

* Există nişte extratereştri din sistemele solare Pleiade și Altair, porecliţi nordicii și Semiticii. Ei sunt extratereştri foarte spirituali, acţionând mai mult în calitate deconsilieri galactici”. O fotografie a unui prieten pleiadian, numit Sa Ra, se găseşte pe coperta din spate a cărții sale

Dezvăluirile lui dr.Wolf vor continua…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock