Primul om care s-a dovedit că s-a teleportat, ca în serialul „Star Trek”, a fost celebrul brazilian Carlos Mirabelli?

  •  
  •  
  •  
  •  

În 2013, scriam acest articol – Carlos Mirabelli: omul care levita, călătorea cu viteza luminii şi juca biliard fără a atinge tacul! Sau doar un simplu şarlatan? –  despre Carlos Mirabelli, un om care putea levita, putea produce automat scrieri în douăzeci şi opt de limbi străine, putea materializa spiritul unor persoane decedate şi putea călători cu o viteză apropiată de cea a luminii.

Astăzi, voi vorbi despre una dintre cele mai stranii talente ale sale, şi anume capacitatea de teleportare. Pentru el, uşile închise şi zidurile nu reprezentau un impediment. Nişte lacăte plombate şi ferestre zăbrelite nu puteau să-l ţină captiv într-o încăpere.

Chiar dacă era asigurat cu lanţuri sau şnuruit ca un pachet, el dispărea din încăperi, din temniţe sigilate sau de oriunde ar fi încercat cineva să-l pironească locului. Perplexe, comisiile de control alcătuite din oameni de ştiinţă îşi declinau, în cel mai adevărat înţeles al cuvântului, competenţa.

Nenumăratele „salturi în spaţiu” pe care Mirabelli le făcea adesea ziua în amiaza mare erau fapte incontestabile şi inexplicabile. Într-un caz deosebit de spectaculos, Mirabelli s-a dematerializat în faţa unor martori într-o gară din Sao Paulo şi doar într-un interval de două minute a fost descoperit la Sao Vicente, adică la 90 de kilometri depărtare, ceea ce înseamnă concret că pentru această distanţă el pare să nu fi avut nevoie de niciun fel de timp, deoarece nu trecuseră decât două minute până să fie recunoscut.

Teleportarea intră în categoria celor mai exotice dintre toate paraaptitudinile. Chiar în comunitatea exclusivă a celor dăruiţi cu Psi, ea reprezintă o raritate. Dacă ne apucăm să căutăm o explicaţie fizică, explicaţie ce poate fi găsită pentru cele mai multe parafenomene, ajungem acolo unde se termină ştiinţa noastră. Din calculele unor experţi rezultă că toate sistemele computerizate ale pământului, folosite pe timp nelimitat, nu ar asigura digitalizarea cantităţii de informaţii pe care o reprezintă un singur organism omenesc. Această colectare de date ar fi condiţia fundamentală absolută pentru a putea codifica, transforma în unde electromagnetice, reflecta de la emiţătorul teleportant şi recompune corect la receptor pe oricine.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner