Dezvăluiri incredibile ale pleiadienilor către un băieţel (partea 2): oamenii actuali de pe Pământ, creaţia lui Arhus Barbarul


Atlantida 445Dacă am văzut că reacţia marii majorităţi a cititorilor la articolul de ieri (Dezvăluiri incredibile ale pleiadienilor către un băieţel: pe Pământ trăiesc astăzi 7 oameni de pe timpul lui Adam! Şi multe altele!) a fost una pozitivă, m-am hotărât să continui cu aceste dezvăluiri. Iată ce secrete au mai spus pleiadienii băieţelului din Elveţia:

* Călătoria în timp se poate face doar în viitor, nu şi în trecut;

* Extratereştrii au influenţat dezvoltarea tehnologică a oamenilor din ultimii 150 de ani;

* Metalele, cristalele şi pietrele preţioase au proprietatea de  absorbi unele energii negative şi, deci, sunt bune pentru sănătate;

* Pleiadienii nu sunt altceva decât „oameni extratereştri”, şi nu îngeri sau alte fiinţe spirituale;

Iată care este adevărata istorie a umanităţii pământeşti în opinia pleiadienilor:

* Pleiadienii şi-au găsit libertatea şi pacea acum 50.000 de ani; înainte de acest eveniment, 70.000 de oameni, sub conducerea lui Pelegon, s-au stabilit pe Pământ. Timp de 10.000 de ani a fost pace pe Pământ, dar a apoi a izbucnit un război care i-a omorât pe mulţi; unii oameni pleiadieni au reuşit însă să fugă.

* Timp de 7.000 de ani, n-au mai fost extratereştri pe Pământ, în timp ce restul oamenilor de pe această planetă s-au sălbăticit.

* Pleiadienii care au fugit s-au reîntors pe Pământ după 7.000 de ani şi au construit super-civilizaţia Atlantidei.

* Unii oameni de ştiinţă au încercat să obţină puterea totală, dar oamenii s-au revoltat împotriva lor, aşa că acei oameni de ştiinţă au fugit în spaţiu în urmă cu 15.000 de ani. Ei au trăit într-un sistem solar vecin timp de 2.000 ani, iar acum 13.000 de ani s-au reîntors din nou pe Pământ, sub conducerea lui „Arhus Barbarul”, stabilindu-se în nordul Floridei.

* Arhus Barbarul şi extratereştrii săi au reuşit să atace şi să distrugă Atlantida; mulţi supravieţuitori ai Pământului au devenit sclavi.

* Cu câteva secole înainte de acest eveniment, extratereştrii lui Arhus au reuşit să captureze creaturi femele de pe Pământ (numite şi „Eve”) cu care s-au împerecheat, rezultând giganţi sub numele de „Fiii Paradisului”. Unul dintre cei mai înalţi lideri pleiadieni, pe nume Semjasa, s-a împerecheat cu o Eva, iar fiul lor a fost un bărbat cu nume Adam; din aceşti descendenţi provine rasa umană de astăzi.

* Evreii l-au adorat pe Arhus şi pe conducătorii săi; Arhus avea un fiu pe nume Jehav.

* Până la urmă, pleiadienii s-au întors pe planeta lor de baştină, lăsând evoluţia oamenilor de pe Pământ în propria soartă.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO