Dezvăluiri incredibile ale pleiadienilor către un băieţel (partea 2): oamenii actuali de pe Pământ, creaţia lui Arhus Barbarul


Atlantida 445Dacă am văzut că reacţia marii majorităţi a cititorilor la articolul de ieri (Dezvăluiri incredibile ale pleiadienilor către un băieţel: pe Pământ trăiesc astăzi 7 oameni de pe timpul lui Adam! Şi multe altele!) a fost una pozitivă, m-am hotărât să continui cu aceste dezvăluiri. Iată ce secrete au mai spus pleiadienii băieţelului din Elveţia:

* Călătoria în timp se poate face doar în viitor, nu şi în trecut;

* Extratereştrii au influenţat dezvoltarea tehnologică a oamenilor din ultimii 150 de ani;

* Metalele, cristalele şi pietrele preţioase au proprietatea de  absorbi unele energii negative şi, deci, sunt bune pentru sănătate;

* Pleiadienii nu sunt altceva decât „oameni extratereştri”, şi nu îngeri sau alte fiinţe spirituale;

Iată care este adevărata istorie a umanităţii pământeşti în opinia pleiadienilor:

* Pleiadienii şi-au găsit libertatea şi pacea acum 50.000 de ani; înainte de acest eveniment, 70.000 de oameni, sub conducerea lui Pelegon, s-au stabilit pe Pământ. Timp de 10.000 de ani a fost pace pe Pământ, dar a apoi a izbucnit un război care i-a omorât pe mulţi; unii oameni pleiadieni au reuşit însă să fugă.

* Timp de 7.000 de ani, n-au mai fost extratereştri pe Pământ, în timp ce restul oamenilor de pe această planetă s-au sălbăticit.

* Pleiadienii care au fugit s-au reîntors pe Pământ după 7.000 de ani şi au construit super-civilizaţia Atlantidei.

* Unii oameni de ştiinţă au încercat să obţină puterea totală, dar oamenii s-au revoltat împotriva lor, aşa că acei oameni de ştiinţă au fugit în spaţiu în urmă cu 15.000 de ani. Ei au trăit într-un sistem solar vecin timp de 2.000 ani, iar acum 13.000 de ani s-au reîntors din nou pe Pământ, sub conducerea lui „Arhus Barbarul”, stabilindu-se în nordul Floridei.

* Arhus Barbarul şi extratereştrii săi au reuşit să atace şi să distrugă Atlantida; mulţi supravieţuitori ai Pământului au devenit sclavi.

* Cu câteva secole înainte de acest eveniment, extratereştrii lui Arhus au reuşit să captureze creaturi femele de pe Pământ (numite şi „Eve”) cu care s-au împerecheat, rezultând giganţi sub numele de „Fiii Paradisului”. Unul dintre cei mai înalţi lideri pleiadieni, pe nume Semjasa, s-a împerecheat cu o Eva, iar fiul lor a fost un bărbat cu nume Adam; din aceşti descendenţi provine rasa umană de astăzi.

* Evreii l-au adorat pe Arhus şi pe conducătorii săi; Arhus avea un fiu pe nume Jehav.

* Până la urmă, pleiadienii s-au întors pe planeta lor de baştină, lăsând evoluţia oamenilor de pe Pământ în propria soartă.

 


Lasă un comentariu