Site de secrete, stiinta si metafizica

Ruşii susţin că au prins şi au mâncat o sirenă

11 33

sirenaŞtirea e mai veche (din 2007 – poate unii dintre voi o ştiţi), dar mie mi-a atras atenţia acum. În articolul acesta (https://www.lovendal.ro/wp52/oameni-ai-marii-si-sirene-fiinte-fantastice-sau-adevarate/) îmi puneam întrebarea dacă există sirene. Nu aveam altceva decât mărturiile unor martori oculari, dar în videoclipul de la finalul acestui articol, veţi vedea cu proprii ochi precum că sirenele există cu adevărat (asta dacă nu cumva videoclipul a fost falsificat).

Locuitorii unui sat din regiunea Rostov (Rusia) au prins o creatură ciudată, la două săptămâni după o furtună puternică ce a avut loc în Marea Azov. Creatura cu faţă de rechin producea un sunet foarte ciudat. Prima dată, pescarii au crezut că au prins un extraterestru, aşa că au decis să filmeze monstrul cu ajutorul telefonului mobil. Din filmare, se poate observa clar capul, trupul şi coada lungă a creaturii. Monstrul ciudat ar fi avut circa 100 de kilograme greutate.

Totuşi, oamenii şi ştiinţă şi ufologii au fost profund dezamăgiţi atunci când au aflat că pescarii au mâncat monstrul. Ei au declarat că nu le-a fost frică de creatură, aşa că au decis s-o consume. Unii din pescari au declarat chiar că a fost carnea cea mai bună pe care au mâncat-o vreodată.

Andrei Gorodovoi, preşedintele Serviciului Fenomenelor Anormale a spus presei că această creatură a fost într-adevăr o fiinţă anormală, însă foarte greu ar putea fi indentificată ca fiind o fiinţă extraterestră sau o sirenă. Şi totuşi, în Marea Azov există foarte multe legende despre prezenţa unor sirene.

Un purtător de cuvânt al grădinii zoologice din Rostov, după ce s-a consultat cu mai mulţi specialişti ihtiologi, a declarat că n-a văzut în viaţa sa o asemenea formă ciudată.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie