NASA dă în vileag o bază extraterestră uriaşă aflată la 1,5 milioane kilometri distanţă de Pământ! Priviţi următoarele poze…


baza extraterestra 1Acum mai bine de două luni, vorbeam despre userul streetcap1 de pe YouTube, cel care se ocupă cu uploadarea de videoclipuri privind OZN-urile și extratereștrii (Fără să vrea, NASA a fotografiat o “poartă stelară” pe Lună! Însă seamănă prea mult cu “ochiul Illuminati”…) Acelaşi user a postat acum câteva zile un nou videoclip „incendiar”despre o posibilă bază extraterestră uriaşă aflată în spaţiu, la circa 1,5 milioane kilometri depărtare faţă de Pământ.

Este vorba de o poză realizată de naveta spaţială SOHO (Solar and Heliospheric Observatory) ce studiază activitatea Soarelui cu ajutorul instrumentului LASCO (Large Angle and Spectrometric COronagraph). Imaginile SOHO le puteţi găsi pe site-ul oficial: sohodata.nascom.nasa.gov.

Aşadar, se ia una din pozele SOHO (realizată pe 17 septembrie 2013), pe care s-ar observa ceea ce pare a fi o navă spaţială sau o bază extraterestră, atunci când se face zoom pe imagine. Mulţi zic că ar fi vorba de o murdărie pe lentila aparatului foto/video. Nu neg că ar fi asta… dar, dacă e o murdărie, aceasta ar trebui să fie prezente şi pe alte imagini.

Chiar nu ştiu ce să mai cred…

baza extraterestra 2

baza extraterestra 3


Lasă un comentariu