Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Chivotul Legii a fost ascuns de cavalerii templieri în “tunelul comorii” din Insula Stejarului?

308

blankAţi auzit vreodată de Insula Stejarului (Oak Island, în limba engleză)? Este o insulă de 57 de hectare, aflată pe ţărmul de sud al teritoriului Nova Scotia, estul Canadei. În Oak Island se află localizat aşa-zisul “Tunel al Comorii” (“Money Pit” în engleză), un loc unde se crede că se află îngropate mai multe comori. Printre aceste s-ar putea număra: coroana regală de bijuterii a Angliei, manuscrisele originale ale lui Shakespeare sau Chivotul Legii.

Chivotul Legii este menţionat în Biblie că ar conţine tăbliţele de lut pe care sunt scrise cele 10 porunci, toiagul lui Aaron şi o cantitate simbolică de mană, hrana din cer care a ţinut în viaţă poporul israelit în timpul rătăcirii prin deşert. Ca şi Sfântul Graal, Chivotul Legii este unul dintre cele mai căutate artefacte biblice, chiar dacă existenţa lui este pusă serios la îndoială.

Dar ce să caute Chivotul tocmai în Canada? Unii cred că acest obiect biblic a fost ascuns tocmai în “Tunelul Comorii” din Oak Island de către Cavalerii Templieri la sfârşitul Evului Mediu. Acest tunel ar fi fost construit de templieri, pentru a ascunde Chivotul de oameni. De asemenea, se crede că acest Chivot n-ar fi altceva decât un dispozitiv atomic, ce ar fi extrem de periculos dacă ar ajunge pe mâna oamenilor.

Fondat în anul 1118 la Ierusalim, Ordinul Cavalerilor Templieri a fost un ordin religios ce avea ca scop apărarea creştinismului în Ţara Sfântă, în faţa ameninţărilor islamismului. În circa 200 de ani, Cavalerii Templieri au strâns averi fabuloase, mai mari decât cele ale multor regi europeni, lucru care le-a atras invidia monarhilor. Între 1307 şi 1314, marea majoritate a templierilor au fost arestaţi şi lichidaţi în întreaga Europă (în special în Franţa), iar averile le-au fost confiscate. Unii templieri au reuşit să fugă cu o parte din avere şi se pare că au reuşit să traverseze Oceanul Atlantic şi să se stabilească în America, înaintea “descoperirii” acestui continent de către Cristofor Columb. Citiţi mai multe despre cavalerii templieri în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/misterele-cavalerilor-templieri/

Oricum, ceea ce se ştie clar e faptul că aceşti templieri, în timpul cât se aflau la Ierusalim, au desfăşurat o misiune secretă la ruinele templului lui Solomon. Se pare că ei au excavat în acele ruine şi au găsit ceva important, de vreme ce, după descoperire, s-au reîntors imediat acasă. Să fi descoperit atunci cavalerii templieri Chivotul Legii?

Orgoni Crystal