Dacă este adevărată, această fotografie ciudată spune totul: ce fiinţe ciudate se ascund printre noi, în lume?


De pe forumul de conspiraţii Disclose.TV putem citi următoarea poveste extrem de ciudată: „Am fost în Peru cu fiica mea în 2015. În timp ce eram în Cusco, am stat la un mic hotel. Pe la 6 dimineața se auzea muzică din stradă. Fiica mea a luat telefonul și a mers să asculte.

Aproximativ 6 luni mai târziu, mă uitam prin telefon și am găsit această imagine. Fotografia este de la recepție, iar în dimineața aceea fiica mea a ieșit afară cu telefonul ei. Nu mi-am folosit telefonul pentru nicio fotografie, deoarece aveam o cameră Canon și un GoPro.

Pentru mine, această imagine mă ajută să „normalizez” toate lucrurile nebunești din lumea noastră, deoarece îmi amintește cât de mare și de expansiv este acest Univers!”

Iar fotografia ciudată este aceasta:

Este mişcată, ceea ce înseamnă că a fost făcută cu un timp de expunere mai mare, dar cea mai ciudată este înfăţişarea tipului de la recepţie, ce pare a fi un extraterestru reptilian ce şi-a dezvăluit pentru o secundă adevărata natură!?

Dacă cel care a spus întreaga poveste bizară nu a minţit sau a inventat totul, asta înseamnă că avem de-a face cu o întâmplare paranormală extrem de încâlcită!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO