Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

NASA iar a minţit: aşa-zisa rachetă spaţială Rapel care s-ar fi prăbuşit pe Lună în 1972 este, de fapt, o navă extraterestră! Un specialist în OZN-uri o demonstrează foarte clar!


racheta RapelPe 3 decembrie 2015, NASA a emis un comunicat de presă prin care anunţa că a identificat locul în care s-a prăbuşit una dintre rachetele misiunii Apollo 16, care a aselenizat în 1972. Citez de pe mediafax.ro:

În luna aprilie 1972, racheta Rapel, care a făcut parte din proiectul Apollo 16, a alunecat, şi-a pierdut traiectoria şi nu a mai putut fi găsită din cauza unei defecţiuni tehnice. După 43 de ani, când toată lumea a crezut că racheta s-a pierdut undeva în infinitul Universului, locul unde a „aterizat” a fost identificat. Jeff Plescia, un om de ştiinţă de la Universitatea Johns Hopkins, şi expert în găsirea obiectelor care au fost pierdute în spaţiu este cel care a făcut uimitoarea descoperire. 

Plescia a folosit imagini de înaltă rezoluţie, prin intermediul Reconnaissance Orbiter Camera (LROC), pentru a putea localiza ce a mai rămas din proiectul Apollo 16.  LROC este un set de trei camere montate deasupra Reconnaissance Orbiter/ Orbiterul Lunar. „După lungi ani de cercetări am găsit în cele din urmă ce a mai rămas din Apollo 16. A fost destul de dificil să ajung cu exactitate la această concluzie pentru că noi nu am mai ştiut nimic de rachetă după ce aceasta a ieşit din orbită şi şi-a deviat traiectoria „, a declarat Plescia. Se pare că cel mai mare crater şi unul dintre cele care se pot observa şi cu ochiul liber de către om este rezultatul aselenizării rachetei Rapel pe Lună. 

Dar, expertul în OZN-uri, Scott C. Waring, editor al site-ului UFO Sightings Daily, are o altă părere cu privire la descoperirea NASA. Obiectul văzut în NASA fotografie nu seamănă cu Rapel, afirmă Scott, și este „cu siguranţă” un OZN prăbușit. „Nu are cum ca acest obiect de pe Lună să fie asemănător cu racheta Rapel. Forma sa este cu totul alta”, a spus Scott. „Acest obiect este mult mai asemănător cu o navă oceanică decât cu o rachetă cilindrică. Reprezintă în mod clar rămăşiţele unei nave extraterestre”, mai adaugă editorul site-ului de OZN-uri.

Waring mai spune, de asemenea, că obiectul din fotografie este considerabil mai mare decât racheta Rapel. „NASA afirmă că fotografia prezintă un teritoriu în lungime de 400 de metri; asta înseamnă că obiectul respectiv are 33 de metri lungime. Aşadar, se confirmă că nu este racheta Rapel, care are doar 17,8 metri lungime şi 6,6 lățime. OZN-ul prăbuşit este de 2 ori mai mare decât racheta Rapel”.

 


Lasă un comentariu