Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Răpit de extratereştri în 1988, un portorican prezintă profeţii despre posibilul dezastru adus de cometa ISON, dar şi despre un „guvern unic mondial” aflat pe o insulă artificială!

  •  
  •  
  •  
  •  

rapit de extraterestri profetii despre cometa ISONPovestea incredibilă a portoricanului Amaury Rivera începe în anul 1988, atunci când, susține el, după ce se întorcea dintr-un club de noapte din Puerto Rico ar fi fost răpit de mai mulți extratereștri, mici de statură, dar cu înfățișare umană, care ar fi provenit dintr-o „planetă îndepărtată”. Povestea sa diferă de a altora, prin faptul că, în marea majoritatea a cazurilor, cei mai mulţi dintre „răpiţii de extratereştri” nu-şi aduc aminte decât sub hipnoză de ceea ce li s-a întâmplat. În cazul lui Rivera, acesta îşi aminteşte totul. Că, de exemplu, a fost dus de extratereştri într-un loc unde i s-au arătat mai multe proiecţii holografice, două dintre ele având un caracter profetic şi, despre care, vom vorbi puţin mai jos. Dovezile lui Rivera sunt susţinute de câteva poze care ar fi fost realizate după răpire, în care se poate observa un OZN gigantic, înconjurat de unul sau mai multe avioane de vânătoare americane. Pozele par autentice, aşa că de ce nu am avea încredere în spusele portoricanului?

Am luat un mic documentar despre răpirea lui Amaury Rivera, l-am tăiat, prelucrat, tradus şi l-am uploadat pe YouTube. Filmuleţul îl puteţi viziona la sfârşitul articolului. Traducerea integrală o puteţi citi mai jos:

În dimineata zilei de 14 mai 1988, Amaury Riviera, un tânăr din Puerto Rico, a fotografiat un disc gigant, supravegheat în cerc de două avioane de vânătoare. Ceea ce a fost şi mai senzaţional decât fotografia însăşi, e susţinerea lui Riviera că ar fi avut un contact cu ocupanţii acestui OZN.

Amaury Riviera: Bună. Numele meu e Amaury Riviera şi locuiesc în Puerto Rico. Şi în 1988 lucram la un club de noapte, un club muzical. Una din verişoarele mele a dorit să fotografieze clubul, aşa că a luat cu ea un aparat foto cu film. În drumul meu spre casă am întâlnit două fiinţe mici, doi oameni ciudaţi… despre care nu m-am gândit că ar fi din spaţiul extraterestru. Şi m-au dus într-un loc unde se mai aflau alţi oameni, alţi portoricani…cred.

Acolo, a mai apărut o creatură care pretindea că era dintr-o planetă îndepărtată. Era îmbrăcat în negru, avea pielea întunecată, dar nu semăna cu un negru… Avea un păr negru care îi cădea până pe umeri… El a vorbit cu noi prin gură şi nu prin comunicarea telepatică. El ne-a arătat mai multe proiecţii, care păreau foarte reale, şi ne-a informat despre mai multe lucruri care îmi păreau incredibile.

Reporter: Ce prezentau aceste proiecţii holografice?

Amaury Riviera: Prima proiecţie de care mi-aduc aminte era ca o scurtă călătorie prin spaţiu, Am văzut de unde a venit el, i-am văzut compatrioţii, locul unde stătea.

Iar cea de-a doua proiecţie era despre un meteorit sau o piatră care cădea spre Pământ,  în viitorul apropiat, care ne va creea o mulţime de catastrofe pe Pământ. El va cădea în Marea Caraibelor, în apropiere de Puerto Rico şi de alte mici insule, dar va afecta întreaga lume, nu doar Puerto Rico.

Ultima hologramă pe care ne-au proiectat-o ne arăta prezenţa unui singur guvern mondial pe Pământ. Vom trăi într-un fel de insulă artificială, ce se va afla în mijlocul unei mări murdare şi negre.

Apoi, această creatură m-a dus înapoi la maşina mea, într-un loc diferit de unde am fost luat. Aparent, am fost dus cu tot cu maşină. După aceasta am auzit nişte sunete de avioane în cer, am luat aparatul de fotografiat al verişoarei mele şi am făcut nişte poze. Patru fotografii pe care le-am făcut publice.

Reporter: Deci avioanele au urmat OZN-ul?

Amaury Riviera: Da, se pare că îl supravegheau. În fotografii am prins doar unul din avioane, dar de fapt erau trei avioane. Sau poate că într-o fotografie am surprins un singur avion, iar alt avion în cealaltă fotografie. Pentru că îl înconjurau din depărtare, iar acesta era mai aproape… Şi se întorceau în îndepărtare… În timp ce unul se întorcea, altul făcea întoarcerea dincolo… Întotdeauna, unul se afla mai aproape de OZN.

În fotografia de mai jos, puteţi vedea OZN-ul şi unul din avioanele de vânătoare care îl înconjurau:

Amaury Rivera OZN

Însă, cea mai spectaculoasă informaţie din această poveste ciudată a răpirii extraterestre, mi se pare cea privind proiecţiile holografice care i-ar fi fost arătate martorului de către unul din extratereştri. Într-una din proiecţii, precum se observă din traducere, se vorbeşte despre un meteorit sau alt obiect ceresc (asteroid, cometă etc.) care va cădea pe Pământ în viitorul apropiat, în Marea Caraibelor, şi care va crea dezastre pe întreaga planetă. Nu ştiu despre ce obiect ceresc se vorbeşte, dar n-ar putea fi vorba cumva şi de cometa ISON, care se va apropia foarte mult de Pământ în lunile următoare? E adevărat că traiectoria acestei comete nu va întâlni Pământul, dar, dacă ea se va dezintegra, iar o bucată din cometă se va îndrepta spre Pământ? Nimeni nu ne poate garanta 100% că nu se va întâmpla aşa.

O altă proiecţie holografică interesantă e cea care prezenta un unic guvern mondial pe Pământ! Foarte interesant… acesta e „visul de aur al Illuminati” şi e foarte posibil să se realizeze în viitor. De asemenea, tot conform aceleiaşi holograme, se pare că în viitor oamenii vor trăi pe o insulă artificială în jurul unei mări murdare. Ce se vor întâmpla cu toate continentele? Vor fi scufundate? Din ce cauză?


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu