Periodic, unii oameni pur şi simplu dispar subit din această lume! Ce forţă invizibilă îi saltă?


Pare a fi imposibil, dar cercetătorii în paranormal au constatat că, periodic, o serie de persoane pur şi simplu dispar din această lume, în împrejurări imposibile pentru o explicaţie raţională. Iar în acest articol vă voi spune două cazuri de dispariţie subită, ce n-au nicio explicaţie plauzibilă.

În iulie 1768, fostul soldat Owen Parfitt a dispărut de pe un scaun spitalicesc cu rotile, în orăşelul englez Shepton Mallet. Fiind imobilizat, Parfitt nu putea deloc să se deplaseze. Avea 77 de ani şi era de ani de zile complet paralizat, fără ajutor străin neputând să-şi mişte corpul nici măcar un centimetru. Dispariţia lui a fost observată imediat după aceea şi a declanşat o vastă acţiune de căutare, acţiune care s-a extins până la Wells, oraş cu catedrală situat la 10 km distanţă. Echipele intrate imediat în dispozitiv de căutare au scotocit câmpuri şi tufişuri, au pus plase care să treacă apa din râuri şi din şanţuri, au răscolit case şi şoproane goale şi păduri. Rezultat nul.

Martha Wright, o gospodină americană, trecea în iarna lui 1975 cu soţul ei, Jackson, prin tunelul Lincoln spre New York. Jackson a făcut o scurtă oprire pentru ca soţia să poată şterge zăpada de pe geamurile automobilului. Martha s-a dus să cureţe geamul din spate, dar nu a mai ajuns acolo. A dispărut pur şi simplu în timpul cât a făcut cei câţiva paşi de la partea din faţă la cea din spate a maşinii şi nu a mai fost văzută niciodată.

Există o forţă invizibilă care „saltă“ anumite persoane în mod expres din realitatea de aici şi de acum? Unde sunt duşi dispăruţii?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock