Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Un extraterestru a fost surprins pe Marte de un robot spaţial NASA?


Imagine: captura gigapan.com

GigaPan Systems este o companie privată de tehnologie, care oferă servicii de hardware şi software, în scopul de a crea și a pune la dispoziţia publicului imagini panoramice interactive de înaltă rezoluție, în gigapixeli. Compania are sediul central în Portland, Oregon (SUA).

Pe 1 octombrie 2014, pe site-ul companiei – gigapan.com – a fost uploadată o fotografie de 0,62 gigapixeli, realizată pe Marte de către robotul spaţial NASA Mars Curiosity Rover. Imaginea reprezintă o zonă din craterul Gale de pe „planeta roşie”. Rezoluţia este foarte mare (620 megapixeli), de peste 6 ori mai mare decât rezoluţia medie a unui aparat foto profesionist (circa 100 de megapixeli).

Acum, dacă ne uităm cu atenţie la această fotografie (al cărui link l-am expus mai sus) şi mărim foarte mult (la asemenea rezoluţie ne permitem), undeva la mijlocul pozei se observă ceea ce pare a fi o creatură extraterestră, aşa cum se poate vedea în capturile de mai jos:

Imagine: captura gigapan.com
Imagine: captura gigapan.com
Imagine: captura gigapan.com
Imagine: captura gigapan.com
Imagine: captura gigapan.com

Da, e adevărat, totul poate fi vorba de o pareidolie, dar parcă prea mult se aseamănă cu un extraterestru, în care i se pot vedea capul, ochii, gura, trupul şi braţele…