Site de secrete, stiinta si metafizica

Miliardarul american Elon Musk crede că extratereştrii s-ar putea afla deja printre noi… Ştie el prea multe?

0 46

Cu câteva zile în urmă (pe 13 februarie 2017), miliardarul şi omul de afaceri Elon Musk a fost invitat să vorbească la Summit-ul Guvernului Mondial din Dubai. Summit-ul Guvernului Mondial este o organizație care servește drept platformă de dialog la nivel mondial, ce încearcă să revoluționeze modul în care guvernele funcționează și modul în care sunt făcute politicile publice.

În timpul interviului, Elon aduce subiectul inteligenței artificiale, acest lucru putând fi o ameninţare pentru omenire. El explică pericolele inteligenţei artificiale, comparând-o cu sosirea extratereştrilor superinteligenţi.

Mai târziu, în timpul interviului, lui Elon Musk îi este pusă întrebarea dacă el crede că extratereștrii există. Miliardarul american răspunde cu o altă întrebare: “Poate că extratereștrii sunt deja printre noi?”. El apoi merge mai departe, susţinând că noi, oamenii, poate că suntem deja observaţi, dar suntem prea proști pentru a observa acest lucru.

 

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie