Miliardarul american Elon Musk crede că extratereştrii s-ar putea afla deja printre noi… Ştie el prea multe?


Cu câteva zile în urmă (pe 13 februarie 2017), miliardarul şi omul de afaceri Elon Musk a fost invitat să vorbească la Summit-ul Guvernului Mondial din Dubai. Summit-ul Guvernului Mondial este o organizație care servește drept platformă de dialog la nivel mondial, ce încearcă să revoluționeze modul în care guvernele funcționează și modul în care sunt făcute politicile publice.

În timpul interviului, Elon aduce subiectul inteligenței artificiale, acest lucru putând fi o ameninţare pentru omenire. El explică pericolele inteligenţei artificiale, comparând-o cu sosirea extratereştrilor superinteligenţi.

Mai târziu, în timpul interviului, lui Elon Musk îi este pusă întrebarea dacă el crede că extratereștrii există. Miliardarul american răspunde cu o altă întrebare: „Poate că extratereștrii sunt deja printre noi?”. El apoi merge mai departe, susţinând că noi, oamenii, poate că suntem deja observaţi, dar suntem prea proști pentru a observa acest lucru.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock