O sondă spațială rusească s-a prăbușit din cauza unui război extraterestru – pretinde un clarvăzător interogat de CIA


Marele servicii secrete ale lumii – CIA-ul american sau KGB-ul rusesc – s-au folosit (și, cel mai probabil încă o fac) de fenomenele așa-zis ”paranormale” pentru diferite experimente de natură militară sau științifică, așa cum o dovedesc arhivele desecretizate ale acestor agenții.

În 2017, CIA a desecretizat 13 milioane de pagini de fișiere secrete, inclusiv informații top-secret despre OZN-uri și experimente parapsihologice. Misiunea ”Proiectului Stargate” a fost aceea de a dezvolta abilitățile psihice necesare pentru a spiona Rusia sovietică și pentru a-i urmări activitățile sale militare. Primul test al proiectului a fost efectuat în anii 1970, la baza Armatei Americane din Maryland (SUA). Practic, acest proiect extrem de clasificat era despre citirea minților inamicilor, așa că CIA a început să recruteze oameni care pretindeau că au puteri de percepție extrasenzorială (ESP), pentru a ajuta la descoperirea secretelor de informații militare și interne. Programul este definit ca „un proces mental care permite unui individ să perceapă, să comunice cu și/sau să perturbe caracteristicile unei ținte desemnate în spațiu sau timp”. CIA nu a numit niciodată acest proiect reușit sau util, dar cei care se ocupau de program au găsit unele beneficii.

Astăzi vom vorbi despre  un individ cu puteri extrasenzoriale, investigat de CIA, și care a pretins că știa adevărata cauză a eșecului lui ”Mars96”. Aceasta a fost o misiune spațială rusească, lansată în 1996, pentru a investiga planeta Marte. După ce-a fost lansată, sonda a reintrat în atmosfera Pământului, și s-a prăbușit în zona Oceanului Pacific, în apropierea coastelor statelor Chile și Bolivia. Oficial a fost vorba de o defecțiune tehnică, dar chiar așa să fie?

Conform individului cu puteri extrasenzoriale, interogat în anul 1998, cauza reală a prăbușirii lui Mars96 ar fi avut legătură cu războiul invizibil din subspațiu dintre reptilieni și extratereștri gri.

– Inițial mă concentrez pe o ființă non-umană mascul, de înălțime medie, care are un ton de piele portocalie, și de aici deduc că este un reptilian. De asemenea, observ o ființă diferită, care este mai scurtă și are un ton de piele pal sau gri. Această a doua ființă poartă un costum de corp și deduc că este membru al extratereștrilor gri.

– De asemenea, percep un subspațiu care este înconjurat de o formă circulară care emite lumină.

– În subspațiu percep haosul și turbulența. Are loc un război. Există o luptă, cu arme și lupte feroce. Acesta este un tip de război fără supraviețuitori. Există confuzie, furie și frică.


Lasă un comentariu