Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Este folosită planeta Venus ca avanspost intergalactic? Sau este utilizată în secret de către NASA?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankPlaneta Venus este folosită ca bază secretă de către extratereştri sau de către NASA ca şi avanpost intergalactic, acest lucru spune un nou documentar apărut pe YouTube. Fotografiile publicate în cadrul acestui documentar par să prezinte structuri pe suprafața celei de-a doua planete de la Soare, indicând o prezență inteligentă.

NASA spune însă că climatul pe Venus este incredibil de fierbinte, făcându-l total inospitalier pentru găzduirea vieţii. Dar filmul documentar, compilat prin utilizarea unor imagini publicate atât de NASA, cât și de o sondă spațială japoneză, dezvăluie structuri perfect dreptunghiulare, ce nu pot fi altceva decât de origine artificială.

Naratorul spune: „Întotdeauna a existat un mister straniu atunci când vine vorba de Venus; nu auziți prea multe despre acest subiect. Este o planetă care este înconjurată de secrete pentru un motiv. Potrivit NASA, Venus este o planetă de iad, cu o suprafață extrem de fierbinte. Ar fi putut fi odată asemănătoare Pământului, dar a suferit din cauza gazelor cu efect de seră. Totuşi, se pare că o parte din planetă este locuibilă, aici putând exista și entități biologice”.

Priviţi mai jos o structură piramidală de pe Venus, care arată că extratereştrii ar fi putut trăi odată pe această planetă:

blank

Venus are o mulțime de cratere albe care par a avea mai multe structuri în ele. Povestitorul crede, referindu-se la fotografia de mai jos, că ar putea fi o bază, pentru că natura nu creează forme simetrice, însă aceasta este o formă perfectă:

blank

Aceste baze cu structuri pătrate arată dovezi ale faptului că ele au o origine artificială. Deoarece se crede că planeta Venus a avut odată condițiile necesare pentru a susține viața, se crede că unele structuri ar fi putut fi dovezi ale existențelor trecute.

De asemenea, întrucât mass-media nu spune multe lucruri despre Venus, această planetă, de asemenea, este văzută ca o locație potențial perfectă pentru bazele secrete. Naratorul încheie: „Cred că există o istorie bogată în spatele lui Venus. Aceste descoperiri trebuie să fie analizate în continuare.”


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu