Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Spirala canadiană de lumină face furori în lume

119

spirala canadianaSe ştie cât de mari furori a făcut în decembrie 2009 spirala norvegiană de lumină misterioasă, cea care s-a dovedit până la urmă a fi o rachetă rusească.  Site-ul TheWeatherSpace.com a primit o serie de fotografii a unui obiect spaţial extraordinar şi foarte strălucitor, care a trecut prin vestul Canadei, vineri noapte (21 mai 2010).

Fotografia de mai sus pare desprinsă dintr-un film SF. Ni s-a spus despre spirala norvegiană că ar fi fost cauzată de lansarea unei rachete ruseşti. Dar de data aceasta ce mai putem spune?

De pe coasta de vest a Canadei, singurele zone de unde ar fi putut fi lansată vreo rachetă, sunt Baza aeriană Vandenberg şi zonele din Alaska. Dar Vandenberg a anunţat că n-a fost lansată nicio rachetă din această bază, iar zonele canadiene din Alaska (e vorba de Insula Kodiak) trebuie să fie scoase din ecuaţie, datorită direcţiei de deplasare a obiectului (de la vest).

Fotografiile (trei la număr) au fost trimise de Steven Murray, care a declarat: “Am patru camere foto pentru a surprinde meteoriţii pe cerul nopţii, iar camera cu nr.3 a surprins spirala. Am văzut obiectul în timp ce mă aflam la birou. Pănă când am ieşit afară, obiectul deja dispăruse, dar zgomotul a fost cel mai puternic boom pe care l-am auzit vreodată”.

BONUS! În videoclipul de mai jos, filmat dintr-un avion aflat la 8.000 de metri înălţime deasupra Oceanului, la N-V de statul Washington, se vede un alt obiect misterios (sau e vorba de aceeaşi spirală!?). Parcă e ca o explozie nucleară.

Orgoni Crystal