Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Guvernul mexican va dezvălui secrete de stat cutremurătoare despre calendarul mayaş într-un nou documentar cu privire la 2012

122

blankGuvernul mexican va deconspira secrete de stat cu privire la sfârşitul calendarului mayaş către producătorii noului documentar: “Revelaţii mayaşe despre 2012”, relatează site-ul TheWrap. Informaţiile, protejate de 80 de ani, vor dezvălui credinţele mayaşe cu privire la catastrofe viitoare, aspecte considerate ca fiind “şocante” de către producătorul Raul Julia-Levy, fiul actorului Raul Julia. Acordul dintre producător şi guvernul mexican va permite lui Julia-Levy să filmeze în locaţii la care nu s-a mai avut acces până acum.

“Mayaşii au construit o piramidă peste alta” a declarat ministrul turismului din statul mexican Campeche, Luis Augusto Garcia Rosado. “În situl de la Calakmul, lucrătorii de la Institutul Naţional de Antropologie şi Istorie au descoperit încăperi în interiorul piramidei, ce nu au mai fost văzute şi exploatate înainte. Şi acum le permitem producătorilor acestui documentar să filmeze pentru prima dată în interiorul acelor piramide.”

Julia-Levy a declarat că el a cunoscut informaţiile secrete mayaşe de la fostul preşedinte mexican, Vicente Fox, prieten al familiei sale, şi, pentru a obţine OK-ul de la actualul preşedinte, Felipe Calderon, a avut nevoie de circa 4 ani. “E foarte important pentru umanitate, nu doar pentru Mexic”, a spus Julia-Levy. “Aceste informaţii au fost protejate timp de 80 de ani şi acum e important pentru oameni să înţeleagă evenimentele care vor veni şi consecinţele pentru noi toţi”, a mai spus producătorul.

Documentarul va apărea pe piaţă înainte de 21 decembrie 2012, data din calendarul mayaş la care unii cred că ar avea loc un cataclism mondial, eveniment ce are loc ciclic, o dată la 5.126 de ani.

Orgoni Crystal