O dâră luminoasă enigmatică a fost fotografiată pe cerul nopţii la Iaşi. Seamănă cu un „OZN tip ţigară” observat de la nivelul Staţiei Spaţiale Internaţionale…


Un cititor (pe nume Ovidiu) – căruia îi mulţumesc tare mult pe această cale – îmi trimite un mesaj, însoţit de o fotografie misterioasă. Această fotografie a fost realizată în Iaşi, în seara zilei de vineri, 24 mai 2019, cu mult după apusul soarelui. Ce se vede în ea? O dâră mare de lumină, de o natură enigmatică. Tot Ovidiu îmi mai precizează faptul că ieri seara, pe 25 mai 2019, din oraşul Darabani (judeţul Botoşani) au fost observate două dâre de lumină asemănătoare, în jurul orei 23:30.

Cititorul îmi trimite şi un link de pe site-ul ufointernationalproject.com, în care poate fi găsit un articol în care se vorbeşte despre un OZN lung, în formă de ţigară, care a fost fotografiat de la nivelul Staţiei Spaţiale Internaţionale, pe 7 iulie 2017. Iar acest OZN din 2017 se aseamănă mult cu cel fotografiat la Iaşi în 24 mai 2019.

Ce poate fi? O cometă? Meteorit? Nu cred, atât timp cât nu s-a anunţat un eveniment astronomic vizibil pe cerul nopţii. N-aş exclude totuşi să aflăm în perioada următoare că ar fi vorba de un test secret cu o rachetă intercontinentală…

Iată „OZN-ul” din Iaşi:

Şi „OZN”-ul fotografiat de pe Staţia Spaţială Internaţională:

 

 

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock