Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

În 1991, NASA a descoperit o posibilă probă spaţială extraterestră – 1991 VG – care se va întoarce în apropierea Pământului în 2016 sau 2017!

  •  
  •  
  •  
  •  

blankDe pe un forum dedicat extratereştrilor (http://alien-ufo-community.ning.com), am găsit un topic interesant dedicat unei posibile nave spaţiale extraterestre care ar fi vizitat Pământul în anul 1991. Citez din acel topic:

În 1991, NASA a publicat un raport despre posibilitatea existenţei unei nave extraterestre care ar orbita Pământul. Ea a fost denumită 1991 VG, căci în decembrie 1991 un obiect ceresc ciudat, cu diametrul de aproape 10 metri, a venit foarte aproape de Pământ, având o orbită heliocentrică. Datorită fluctuaţilor rapide de luminozitate şi a orbitei foarte similare cu cea a Pământului, mulţi oameni de ştiinţă au considerat că este vorba de un obiect artificial, lansat de mâna omului. Partea ciudată a venit atunci când, verificându-se toţi sateliţii construiţi pe Pământ şi lansaţi în spaţiu, s-a constatat că acel obiect nu se potrivea cu niciun satelit ridicat în spaţiul cosmic de mâna omului… Ca urmare a mişcărilor sale precise, oamenii de ştiinţă au crezut că e vorba mai degrabă de un dispozitiv care ne supraveghea.

V-aţi speriat? N-aveţi de ce, pentru că acel obiect s-a îndepărtat de noi. Dar, grijile s-ar putea să revină, căci se pare că el se va reîntoarce în 2016!

Citind acum de pe Wikipedia, aflăm următoarele despre acest obiect ciudat 1991 VG:

Ca urmare a orbitei sale neobişnuite şi a variaţiilor rapide în strălucire, s-a speculat că 1991 VG s-ar putea să fie un obiect artificial creat de oameni sau de extratereştri. În ultimii ani, totuşi, descoperirile recente privind caracteristicile neobişnuite ale lui 1991 VG, au făcut ca acest obiect să nu mai fie considerat ca fiind unul anormal.

S-a speculat că s-ar putea să fie vorba de o rachetă lansată la începutul anilor 1970, dar orbita sa nu se potrivea cu un obiect construit de om în secolului XX. De aceea, s-a mai speculat că e posibil să fie vorba de o probă spaţială Bracewell, deci să fie un obiect de origine extraterestru.

În The Observatory, o publicaţie afiliată NASA, se afirmă negru pe alb despre acest obiect că ar putea fi vorba de „un candidat puternic la prima sondă spaţială extraterestră aflată în vecinătatea Pământului”! Până la urmă, ce naiba o fi 1991 VG!?


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu