„Entităţile extraterestre de pe Lună şi construcţiile lor există, dar ele nu sunt materiale, ci pe plan astral, deci nu pot fi observate de oameni” – susţine o lucrare ezoterică


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Există o dezbatere controversată despre aselenizare. Chiar a ajuns omul pe Lună în anul 1969? Cei care cred că totul a fost o regie de film pusă la cale de NASA aduc mai multe argumente, dar cea mai puternică este aceasta: din cauza centura de radiaţii Van Allen, care se întinde între 1.000 şi 25.000 de km deasupra Pământului, şi care este o radiaţie mortală pentru orice fiinţe vii, oamenii n-ar fi putut trece de ea, pentru a ajunge pe Lună.

Dar, pe de altă parte, chiar dacă oamenii n-ar fi ajuns pe Lună, sondele spaţiale trimise acolo probabil că au ajuns cu succes. Au fost trimise mii de fotografii de pe Lună, însă cu excepţia câtorva artefacte suspecte observate, nu s-au văzut nici extratereştri şi nici baze extraterestre pe Lună. Deşi unii cercetători susţin că Luna ar fi un corp ceresc artificial…

Chiar există baze extraterestre lunare, iar ele sunt ascunse? Conform unei lucrări ezoterice, „Crucea energetică a Terrei”, ele există, însă nu pe plan fizic, ci în astral. Citez din lucrarea respectivă:

„Dacă oamenii ar merge pe Lună, entitățile de acolo nu vor fi văzute de pământeni, mai precis de cei în corp fizic, de ființe fizice. Nici entitățile de pe Lună și nici realizările lor nu pot fi văzute, deoarece acestea nu sunt materiale, iar pământeni nu vor percepe decât ce este material, cu excepția celor care fac călătorii astrale, bazate pe vibrația spirituală și nu pe cea materială, grosieră.

Deci, cu alte cuvinte, Luna este populată de ființe nevăzute cu senzorii fizici, și ori cât ar fi de perfecționate instrumentele create acum pe Pământ, aceste lumi nu pot fi văzute, contactate, înțelese, chiar dacă pentru aceasta pământenii investesc acum fonduri de ordinul a miliarde de dolari. Sunt alte dimensiuni, iar Luna este destinată unei lumi nevăzute”.

Eu am doar am prezentat informaţia, doar voi puteţi să alegeţi dacă să o credeţi sau nu…


Lasă un comentariu