Facebook

 
Orgoni Crystal

 

Alianţa nazisto-extraterestră din anii 1930 stă la baza tuturor războaielor moderne

V-aţi întrebat vreodată cine controlează în cele din urmă lumea? Sau, mai precis, v-aţi întrebat vreodată ce ne împiedică pe noi, oamenii, pentru a obţine pacea mondială? De ce tot apar războaie? Cum se face că deşi 99% dintre noi, oamenii, ne dorim pacea, totuşi peste tot apar numai războaie? Cine sunt cei mai puţin de 1% care sunt responsabili pentru distrugerea Pământului?

Dl Collier este un om care pretinde că a fost contactat de “extratereştrii etici”. El ne spune că aceştia i-ar fi oferit informaţia că “extratereştrii malefici” ar fi invadat Pământul în anii 1930. Această invazie ar fi avut loc ca urmare a experimentelor desfăşurate de nazişti care i-ar fi căutat pe extratereştri prin crearea unei “porţi stelare”.

Dl.Collier pretinde că noi, ca oameni, nu ne amintim de o astfel de invazie, deoarece această invazie a dus la crearea unei alianţe nazisto-extraterestră, care ar fi creat un timp artificial ce a modificat memoria umană din trecutul nostru. Deşi noi avem impresia că naziştii au pierdut războiul, totuşi alianţa nazisto-extraterestră imaginată de Alex Collier ar avea o agendă de manipulare a întregii populaţiei, ea fiind responsabilă pentru toate războaiele ce au avut loc din anii 1930 până în prezent.

Dar această idee nu este una nouă. Conspiraţionistul David Icke crede că Partidul Nazist a colaborat cu entităţi demonice de la niveluri inferioare şi de atunci aceste entităţi împreună cu naziştii ar forma “guvernul mondial din umbră”.

P.S. Din punctul meu de vedere, întreaga teorie a domnilor Collier şi Icke e ridicolă şi are un handicap sever: de ce au existat războaie la fel de înverşunate şi înainte de anii 1930? Dacă extratereştrii malefici ar fi adus războaie pe lume începând cu anii 1930, atunci înainte de această dată ar fi fost numai pace pe Pământ, ceea ce se ştie că nu e adevărat.

Comments are closed.

Articole inrudite

Site Footer