Rasele extraterestre superioare în dezvoltare nu vor să se întâlnească faţă în faţă cu noi din cauza vibraţiilor noastre negative?


Imagine: goodreads.com (Commons Creative – free)

Unii s-au întrebat deja: dacă există civilizaţii extraterestre avansate, de ce acestea nu vor să interacţioneze în mod direct cu noi, oamenii? Există o teorie care spune că răspunsul se află în vibraţiile oamenilor de pe planeta noastră. Dacă oamenii de atâta timp se întrec în violenţă, războaie, ură – atunci toate aceste lucruri ne ţin în vibraţii joase, iar extratereştrii cu vibraţii mai înalte nu ar dori şi nu ar putea să se afle aici, printre noi.

Dacă un grup de extratereştri este fizic sau este contactat cu ușurință de un număr mare de ființe umane, există posibilitatea ca acesta să fie polarizat negativ. Rasele mai binevoitoare au tendința să vibreze la un nivel de densitate mult mai înalt și de obicei se află în comunicare cu oameni foarte evoluați, prin telepatie, channeling și mediumnitate. Acest fapt este nu numai din cauza politicii de non-interferență, ci și din cauză că pentru ființele de vibrație înaltă este foarte dificil să interacționeze cu Pământul.

Se spune că vibrația medie a conștiinței sufletelor de pe Pământ era de circa 3,5 pe scala de densități. Vibrația fizică a Pământului era de circa 4,25. Eventualele rase extraterestre binevoitoare din Pleiade, Arcturus etc. vibrează de obicei peste 5, iar unele peste 6. Ar fi destul de provocator pentru ele să rămână pe Pământ pentru orice durată de timp, existând pericolul să fie trase în jos de câmpul masiv de negativitate ce înconjoară Pământul.

De aceea, oamenii ar trebui să lucreze împreună pentru a creşte vibrația conștiinței pe planetă. De îndată ce conștiința omenirii atinge 4, iar Pământul însuși atinge 4,5, ființele extraterestre avansate ar putea fi capabile să umble printre noi, fără să sufere consecințe negative. Desigur, ele vor interacționa numai cu cei care sunt pregătiți să se afle în prezența lor.

Imaginați-vă, pentru un moment, ce s-ar întâmpla dacă un grup de extratereștri foarte evoluați ar ateriza pe peluza Casei Albe. Este probabil ca în câteva minute să fie adunată o armada de forțe ostile, cu arme ațintite spre navele spațiale…


Lasă un comentariu