Un caz şocant în Polonia, relatat de mai multe reviste: răpirea unui bărbat de către două fiinţe din alte lumi. Cine erau?


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

ATENŢIE! Următorul caz s-a întâmplat în Polonia în anul 1978, iar cazul a fost publicat în mai multe reviste internaţionale de specialitate.

Aşadar… un agricultor dintr-un mic sat polonez situat lângă Lublin (Polonia), afirmă că s-a întâlnit cu ființe ciudate care l-au condus la bordul unui obiect zburător necunoscut. Numele său era Jan Wolski, şi străbătea un drum de pădure, însoțit de un cal cu o căruță, când observă două siluete care aveau o față verzuie și erau imbrăcați în costume de scafandru de culoare neagră. Cele două ființe l-ar fi luat la bordul unui aparat care plutea deasupra solului. După ce l-au consultat un timp, consultație ce a constat în dezbrăcarea sa de haine, ei l-au lăsat din nou liber.

Doi copii din același sat au relatat că au văzut același obiect zburător care zbura la aproximativ 1 km distanță de ei, adică în locul unde a avut loc aventura țăranului. Ulterior, doi jurnalişti polonezi s-au dus în sat la Jan Wolski şi i-au luat un interviu.

Iată ce le-a declarat ţăranul celor doi ziarişti:

* Când am trecut de o pădure mică, i-am observat în timp ce mergeau pe un drum. Nu m-a interesat cine sunt, dar când m-am apropiat de ei, ei s-au despărțit, astfel că unul era în dreapta mea, celălalt în stânga. Deodată, au sărit în căruță, fără ca eu să am timp s-o opresc. Erau niște ființe ciudate, îmbrăcate în costume strâmte, fără fermoare sau nasturi. Eu auzisem că asemenea costume aveau „oamenii broască”.

Întrebare: În timp ce stăteau în căruța dvs., ați putut să vedeți fețele lor?
* Fețele lor erau aproape ca la toți oamenii, numai că erau verzui. Ochii oblici, obrazul mai proeminent.

Întrebare: Ați văzut mâinile lor?
* Am văzut mâinile, erau și ele verzi și aveau ca să zic așa, o pieliță între degete.

Întrebare: Au conversat între ei sau ați vorbit dvs. cu ei?
* Ei conversau tot timpul, dar nu puteam înțelege nimic din limba lor. Suna ca un „ta ta ta” tot timpul și foarte rapid. Când am ajuns la celălalt capăt al pădurii, am observat un ciudat obiect zburător. El stătea suspendat în aer, la o înălțime de 4 metri de sol. Locul nu putea fi observat din sat, deși acesta nu se afla decât la numai câteva sute de metri depărtare.

* La aproximativ 20 metri de vehicol, unul din însoțitori mi-a făcut semn pentru a opri și să-i urmez, după ce aveam să leg calul de un copac. Atunci coborî un scaun legat cu funii din vehicol. Unul mi-a arătat să mă urc alături de el pe scaun. Celălalt s-a îndreptat spre cal.

Întrebare: Ce s-a întâmplat apoi? Ce ați văzut?
* Două persoane, asemănătoare cu primii, țineau ceva în mână și care semăna cu o bucățică de gheață. Unul dintre ei și-a rupt o bucată pentru a o mânca. În timp ce o rupea nu s-a auzit niciun zgomot; cel care mă condusese a luat și el o bucată ca s-o mănânce. Mi-au dat de înțeles să mănânc și eu. Eu i-am făcut un semn cu capul că refuz și el n-a mai insistat.

Întrebare: Ce altceva mai era în încăpere în afară de aceste ființe?
* Nimic. Pereții erau negri sau de un gri foarte închis. Pe jos, în stânga ușii se aflau păsări. Erau ciori. Am crezut că sunt în viață, dar erau atât de paralizate că nu se mișcau aproape deloc. Unul dintre ei mi-a dat de înțeles să mă dezbrac. Mi-am scos paltonul și haina și în sfîrșit cămașa, crezând că este de ajuns… Dar nu era, unul dintre ei, mi-a arătat că trebuie să mă dezbrac de tot. Un altul ținea ceva, în mâini, care semăna cu două farfurii pe care le-a lovit împreună un timp oarecare. Cel ce m-a adus aici sus mă tot întorcea în alte părți, în timp ce celălalt lovea farfuriile. Așa s-au rotit complet în jurul meu. Apoi, mi-au dat de înțeles că mă pot îmbrăca din nou și să plec. La ușă mi-am luat rămas bun m-am înclinat. Ei de asemenea s-au înclinat și scaunul m-a dus din nou jos.


Lasă un comentariu