Povestea ciudată a unui laptop care părea manipulat de o entitate din altă dimensiune

  •  
  •  
  •  
  •  

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free) + prelucrare proprie

Fenomenul fantomelor există încă de la începutul timpurilor, în tot felul de povestiri şi legende. Dar, ar putea ca un om-fantomă sau o inteligenţă din altă dimensiune să afecteze calculatoarele? Se pare că da. În unele cazuri, fenomenele „computerelor bântuite” par a se semăna cu activitatea de poltergeist a unei locuințe afectate, devenind supărătoare și enervantă. Un utilizator Reddit, pe nume „AcidGatter”, susține că laptopul fratelui său a devenit manipulat de o fantomă, aşa cum putem citi în relatarea sa de mai jos:

„Fratele meu a cumpărat în urmă cu câteva luni un laptop folosit, dar destul de nou, însă recent totul a devenit foarte ciudat. Primul lucru care s-a întâmplat a fost acela că mouse-ul (cursorul) a început să se deplaseze pe ecran de unul singur. Acesta a început să facă click la întâmplare pe diverse iconiţe și, în rare ocazii, deschidea programe aparent inutile, imediat ce laptopul era lăsat nesupravegheat timp de câteva minute.

Următorul lucru a fost acela că aproape fiecare cont pe care l-am avut pe social media și-a schimbat parola. Am recuperat majoritatea conturilor, dar a trebuit să creeze unele noi.

Eu şi fratele meu am crezut că laptoptul a fost hăckuit (chiar dacă nu a descărcat nimic suspect). Dar apoi, lucruri bizare au început să se întâmple, inclusiv imagini distorsionate apărute pe ecran, sau faptul că laptopul pornea și se oprea foarte rapid (ceea ce în mod normal e imposibil, din moment ce e nevoie de câteva secunde pentru a porni/opri un laptop). Uneori, laptopul mai face şi zgomote ciudate.

Referitor la imaginile distorsionate de pe ecran… uneori se observă o imagine tip curcubeu, alteori arată ca o față blurată. De fiecare dată, când asist la aşa ceva, nişte fiori îmi apare pe şina spinării. Voi ce credeţi? S-a descărcat accidental un virus? Laptopul a fost piratat? O fantoma bântuie acest laptop?


  •  
  •  
  •  
  •  
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner