Un fost colonel american dezvăluie faptul că armata SUA a folosit arme spaţiale împotriva civilizaţiilor extraterestre


Philip Corso (1915-1998) a fost un ofiţer al Armatei Americane, servind între 1942 şi 1963 cu rangul de locotenent-colonel. Corso a publicat, împreună cu William J. Birnes, cartea „The Day After Roswell”, adica „Ziua dupa Roswell”, în care a dezvăluit cum a fost el implicat în cercetarea tehnologiei extraterestre, recuperate după incidentul Roswell din 1947.

Corso a spus că exista un grup guvernamental, aflat sub supravegherea directorului CIA, care avea ca sarcini colectarea tuturor informaţiilor despre tehnologiile extraterestre; în acelaşi timp, acest grup avea ca sarcini acoperirea tuturor informaţiilor despre existenţa OZN-urilor şi extratereştrilor. Conform lui Corso, programul american „războiul stelelor” lansat de SUA în timpul administraţiei Reagan avea ca scop, printre altele, şi distrugerea sistemului de ghidaj electronic din armele inamicilor, inclusiv din armele de origine extraterestră. Iar URSS-ul, duşmanul de moarte al SUA, ştia care este adevăratul scop al „războiului stelelor”.

Tot Corso mai susţine că extratereştrii s-au ocupat de răpirea oamenilor, de violarea spaţiului aerian al SUA, precum şi de distrugerea avioanelor de luptă trimise pentru a fi interceptate OZN-urile. De aceea, OZN-urile şi extratereştrii ar fi constituit o ameninţare directă la adresa securităţii naţionale a Statelor Unite.

Una din declaraţiile publice care par să confirme ceea ce a spus Corso o reprezintă cea făcută în anul 1955 de generalul Douglas McArthur care spunea că „naţiunile lumii trebuie să fie unite, întrucât următorul război va fi unul interplanetar”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO