În câţiva ani, se va descoperi o nouă planetă şi un leac împotriva cancerului

2.052 vizualizari

planeta270Noul deceniu ar putea aduce cu sine schimbări majore în politică, dar şi în medicină sau ştiinţă, susţin experţii. În 5-6 ani, va fi descoperită o planetă nouă asemănatoare Pământului, care are resurse de apă. Din punct de vedere medical, o femeie va descoperi un remediu pentru cancer, cu ajutorul unei plante rare, iar un cercetător va descoperi o modalitate de a vindeca boli ale ficatului şi rinichilor, este de părere Mary-Anne, o prezicătoare franceză celebră.

În ceea ce priveşte domeniul financiar, noile legi vor reaşeza ierarhia băncilor lumii. Criza va continua din păcate până în 2012-2013, iar deficitele bugetare ale statelor lumii vor fi tot mai mari. „În consecinţă, grevele şi protestele violente vor face mari stricăciuni”, susţine May-Anne, conform La Voix du Nord.

Războiul va continua pe plan mondial, iar China ar putea avea o contribuţie în acest sens. Vor avea loc dezastre naturale, erupţii vulcanice, dar şi un cutremur puternic în apropiere de Franţa. Nici Papa Benedict nu va avea un destin prea bun, o boală puternică lovindu-l în 2013.

Sursa: www.ziare.com