O navă extraterestră interstelară gigantică a fost observată lângă Nebuloasa Orionului


Se pare că luna noiembrie este luna în care se observă nave interstelare extraterestre lângă Nebuloasa Orionului M42.

Nebuloasa din Orion este o nebuloasă de reflexie formată din două obiecte Messier: M42 (NGC1976). Această nebuloasă este unul dintre cele mai observate și mai fotografiate obiecte de pe cerul nocturn, precum și unul dintre cele mai studiate obiecte cerești. Nebuloasa face parte dintr-o nebuloasă și mai mare numită Norul molecular complex din Orion. Ea este vizibilă cu ochiul liber chiar și din unele zone cu poluare luminoasă. Se vede ca și o „stea” de magnitudine mijlocie sub cele trei stele care formează Centura lui Orion. Stelele apar cețos, pentru un observator cu un aparat vizual normal (ochi) și ca o nebulozitate prin binocluri sau telescoape mici. Nebuloasa Orion este situată la o distanță de circa 1.344 de ani-lumină.

Pe data de 7 noiembrie 2018, utilizatorul de Internet Moonshot23 a văzut un OZN în formă de trabuc în apropierea Nebulei M42 a lui Orion. În imagini, se observă clar cum obiectul necunoscut se deplasează.

Anul trecut, pe 29 noiembrie 2017, un observator al cerului din Carolina de Nord colecta date despre Nebuloasa M42 Orion, când a observat mişcarea unor obiecte ciudate.

Surse: ufosightingshotspot.blogspot.com (traducerea şi adaptarea proprie), Wikipedia.org
Foto: ufosightingshotspot.blogspot.com
ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO