Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Întâmplarea bizară a unui militar în termen… Dă Matrix-ul greş din când în când?

741

blankScriam în acest articol – O întâmplare reală extrem de ciudată… Există dubluri de oameni în această lume, se mai defectează “Matricea” sau e vorba de precogniţie? – despre dublurile din lume, şi asta pentru că se spune că fiecare om îşi are o dublură oriunde. O teorie ar fi că, uneori, Matricea (Matrix-ul) în care trăim mai dă greş din când.

Am primit un mesaj pe Facebook de la un cititor (îi mulţumesc pe această cale), în care ne vorbeşte şi el despre o întâmplare paranormală legată despre dublura sa. Citez din acest mesaj:

“În 1989, eram militar în termen, iar la una din vizitele părinților la unitate, aceștia mi-au povestit o experienţă prin care au trecut. Fiind la plimbare, mama, tata și sora mea mai mică, la un moment dat, au văzut o persoană care semăna cu mine. Tata, cadru militar, l-a strigat, crezând că sunt eu. Speriat fiind să nu fi făcut vreo prostie și să fi fugit de la unitate, a alergat după el. De abia după ce acesta i-a răspuns, a realizat că nu sunt eu.

Același lucru l-a trăit și mama și sora mea. Dacă ar fi fost vorba de un prieten, șansa de a fi confundat cu o persoană străină este destul de mare, însă ca părinții și sora să te confunde cu un străin este foarte mică. Întâmplarea povestită m-a marcat mult timp, oare cât de bine semăna acea persoană cu mine, dacă părinții m-au confundat cu el?!?!”

Mă întreb din nou… A dat “Matricea” (“Matrix”-ul) greş?

Orgoni Crystal