Site de secrete, stiinta si metafizica

Plouă cu bani! La propriu!

2 12

ploaie de baniÎntr-o zi de decembrie a anului 1968, negustorii cu prăvălii într-un alt oraş englezesc, Ramsgate, din Kent, au auzit bănuţii căzând şi i-au văzut pe trotuar. Jean Clements, unul din martorii oculari, i-a spus reporterului cotidianului The London Daily Mirror: „În circa 15 minute, 40-50 de monede au căzut în mai multe mănunchiuri şi s-au împrăştiat. Nu le putea vedea, ci doar le auzeai când atingeau solul”. Loveau destul de tare pavajul, deoarece semnele impactului erau vizibile pe ele. „Nu existau clădiri înalte prin împrejurimi şi nici un avion nu se vedea deasupra noastră”, a mai spus Clements.

Alte cazuri asemănătoare s-au petrecut la: Meshehera, Rusia, în vara anului 1940 (pe o vreme furtunoasă); Bristol, Anglia, în septembrie, 1956; Bourges Franţa, la 15 aprilie, 1957 (au căzut mii de bacnote de câte 1000 de franci, care nu au fost niciodată revendicate) şi Limburg. Germania de vest, în ianuarie, 1976 (doi prelaţi au văzut căzând din văzduh 2000 de mărci germane).

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie