Giganţii apar din ce în ce mai des? O creatură uriaşă a fost observată în nişte munţi din Mexic


Mai mulţi localnici din Mexic susțin că au văzut o creatură uriașă pe un lanț muntos din apropierea regiunii Huasteca din San Luis Potosi, reuşind să fotografieze creatura cu telefoanele mobile.

Iată, de exemplu, ce declară un martor, doamna Antonia: „Eram cu soţul şi copilul nostru, când am auzit un boom, ca o explozie. Apoi ne-am uitat spre munte, de unde am crezut că se aude sunetul. Ne-am gândit că este o alunecare de teren”. Doamna Antonia nu-i venea să creadă ceea ce vedea cu ochii ei: un bărbat extrem de înalt și subțire, asemenea unui gigant.

O altă martoră a declarat: „Era în jurul orei 5 și jumătate după-amiază. Eram foarte înspăimântată. Soțul meu, când a văzut acea „creatură” s-a speriat și a spus că trebuie să intrăm în casă, chiar dacă eram departe de ea.” Aceasta este relatarea unei tinere localnice care susține că a văzut ceva ciudat – o ființă mare, imensă, arătând ca un uriaș.

Evenimentul a provocat frică în rândul localnicilor, înspăimântaţi de „gigantul din munți”. Interesant e că, aşa cum se poate observa din fotografia de mai sus, lângă creatura ciudată gigantică se poate observa ceea ce pare a fi un OZN. De acolo a aterizat creatura?

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): elsoldesanluis.com.mx