Giganţii apar din ce în ce mai des? O creatură uriaşă a fost observată în nişte munţi din Mexic


Mai mulţi localnici din Mexic susțin că au văzut o creatură uriașă pe un lanț muntos din apropierea regiunii Huasteca din San Luis Potosi, reuşind să fotografieze creatura cu telefoanele mobile.

Iată, de exemplu, ce declară un martor, doamna Antonia: „Eram cu soţul şi copilul nostru, când am auzit un boom, ca o explozie. Apoi ne-am uitat spre munte, de unde am crezut că se aude sunetul. Ne-am gândit că este o alunecare de teren”. Doamna Antonia nu-i venea să creadă ceea ce vedea cu ochii ei: un bărbat extrem de înalt și subțire, asemenea unui gigant.

O altă martoră a declarat: „Era în jurul orei 5 și jumătate după-amiază. Eram foarte înspăimântată. Soțul meu, când a văzut acea „creatură” s-a speriat și a spus că trebuie să intrăm în casă, chiar dacă eram departe de ea.” Aceasta este relatarea unei tinere localnice care susține că a văzut ceva ciudat – o ființă mare, imensă, arătând ca un uriaș.

Evenimentul a provocat frică în rândul localnicilor, înspăimântaţi de „gigantul din munți”. Interesant e că, aşa cum se poate observa din fotografia de mai sus, lângă creatura ciudată gigantică se poate observa ceea ce pare a fi un OZN. De acolo a aterizat creatura?

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): elsoldesanluis.com.mx

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock