O ipoteză: fiinţele umane de pe Terra aparţin unei civilizaţii extraterestre super-avansate de grad IV, creatoare de universuri?


Nu trebuie să ne mai minizăm; oamenii de pe Terra pot aparţine unei civilizaţii extraterestre super-avansate de grad IV, creatoare de universuri, care pot face miracole la fel ca Iisus si alţi maeştrii spirituali, dacă-şi readuc aminte adevărata lor identitate, dacă se vindecă de amnezie. Să ne aducem aminte că orice super-civilizaţie extraterestră, de gradul IV, posedă posibilitatea de transformare instantanee a materiei şi energiei, dar şi de le teleportare.

Iisus spune la un moment dat „Voi sunteţi dumnezei”. Marele Arsenie Boca spunea următoarele: „Toţi oamenii, fără deosebire, suntem în aceeaşi vreme şi fii ai oamenilor şi fii ai lui Dumnezeu (Ioan 1,12-13), adica după trup suntem făpturi pământeşti, iar după duh făpturi cereşti, care însă petrecem vremelnic în corturi pământeşti. De la Dumnezeu ieşim, petrecem pe pământ o vreme şi iarăşi la Dumnezeu ne-ntoarcem şi ajungem iar Acasă! Fericit este cine se întoarce de bună voie”.

„Captivat de peisaj”, omul a fost înrobit, s-a ataşat şi s-a identificat cu ceea ce este trecător şi dualist. Astfel „a căzut în păcat” şi „a adormit”, pierzându-si conştienţa, trezirea, fiind hipnotizat de conştiinţa periferică centrată în ego (de aici au apărut trufia, orgoliul, conflictele, frica şi preţuirea unei iluzii, care este o imagine prefabricată despre sine în locul realităţii), de aici şi despărţirea de realitate, dualitatea bine-rău, ruptura dintre ego si Univers.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock