Fiinţele umane de pe Terra aparţin unei civilizaţii extraterestre super-avansate de grad IV, creatoare de universuri


Nu trebuie să ne mai minizăm; oamenii de pe Terra pot aparţine unei civilizaţii extraterestre super-avansate de grad IV, creatoare de universuri, care pot face miracole la fel ca Iisus si alţi maeştrii spirituali, dacă-şi readuc aminte adevărata lor identitate, dacă se vindecă de amnezie. Să ne aducem aminte că orice super-civilizaţie extraterestră, de gradul IV, posedă posibilitatea de transformare instantanee a materiei şi energiei, dar şi de le teleportare.

Iisus spune la un moment dat „Voi sunteţi dumnezei”. Marele Arsenie Boca spunea următoarele: „Toţi oamenii, fără deosebire, suntem în aceeaşi vreme şi fii ai oamenilor şi fii ai lui Dumnezeu (Ioan 1,12-13), adica după trup suntem făpturi pământeşti, iar după duh făpturi cereşti, care însă petrecem vremelnic în corturi pământeşti. De la Dumnezeu ieşim, petrecem pe pământ o vreme şi iarăşi la Dumnezeu ne-ntoarcem şi ajungem iar Acasă! Fericit este cine se întoarce de bună voie”.

„Captivat de peisaj”, omul a fost înrobit, s-a ataşat şi s-a identificat cu ceea ce este trecător şi dualist. Astfel „a căzut în păcat” şi „a adormit”, pierzându-si conştienţa, trezirea, fiind hipnotizat de conştiinţa periferică centrată în ego (de aici au apărut trufia, orgoliul, conflictele, frica şi preţuirea unei iluzii, care este o imagine prefabricată despre sine în locul realităţii), de aici şi despărţirea de realitate, dualitatea bine-rău, ruptura dintre ego si Univers.


Lasă un comentariu