Incredibil ce-au văzut unii oameni dincolo de moarte! Totul a fost cercetat de un doctor…


Doctorul Peter Fenwick a efectuat un studiu timpuriu asupra experienţelor din apropierea morţii în 1987, împreună cu soţia sa, studiu care a stat la baza cărţii lor, „Adevărul dezvăluit în lumină”. Acesta a fost precedat de primul program de televiziune din Marea Britanie despre experienţele din apropierea morţii, în urma căruia au primit 2.000 de scrisori de la oameni care îşi povesteau propriile experienţe.

Ei au trimis un chestionar unui număr de 500 de persoane, care descriau ce păreau să fie „experienţe de bază din apropierea morţii” şi au primit 450 de răspunsuri. Acestea declarau experienţe similare. 66% avuseseră o experienţă de ieşire din corp, 76% se treziseră purtaţi într-un peisaj pastoral, 38% şi-au văzut prieteni şi rude decedate, 12% şi-au revăzut viaţa, 24% au ajuns la un fel de barieră, iar 72% au luat decizia de a reveni la viaţă. Doar 4% au avut experienţe infernale.

Nu a existat nicio relatare despre păianjeni, ţânţari, şerpi sau orice altceva care muşcă. Doar câteva persoane au relatat despre prezenţa unor animale în viaţa de după şi acestea erau câini. Mulţi dintre subiecţi au menţionat cântecul păsărilor şi o muzică paradisiacă, aşadar, se poate presupune, existau păsări în jur. În acelaşi timp, „cei decedaţi li se arătau, preoponderent, în floarea vârstei”.

Drumul printr-un tunel spre o grădină minunată, plină de flori, sau o lume paradisiacă este un tipar răspândit în cazul experienţelor din apropierea morţii din Occident. Tunelul pare să fie un aspect cultural, deoarece, în studiile din Japonia, subiecţii relatează că intră în peşteri sau traversează râuri (asemenea grecilor sau populaţiilor de vânători şi culegători) pentru a ajunge la lumea de dincolo.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Comentariile sunt închise.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO