Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

„M-am întâlnit cu Iisus Hristos în Ceruri” – spune un bărbat care a avut o „experienţă în apropierea morţii”, după un atac de cord


Un bărbat care susţine că îl cheamă „Dan”, susține că a avut amintiri vii despre întâlnirea cu Iisus Hristos, după ce a suferit un atac de cord. Peripeţia lui Dan cu viața după moarte a avut loc în 2009, când a fost dus la spital și, la un moment dat, a fost declarat ca „mort”. În timpul atacului de cord, Dan a spus că a fost dus în viața de apoi, unde îşi aştepta rândul pentru a ajunge în „Ceruri”.

Dar totuşi Dan s-a reîntors pe corpul său, şi, odată ajuns pe Terra, el a vrut imediat să împărtășească detaliile despre experiența sa din apropierea morţii. El a povestit următoarele: „Experienţa morţii a fost una extrem de reală (…) Pentru câteva scurte momente, m-am aflat în faţa a ceea ce părea a fi curtea raiului”. În fața lui, Iisus vorbea cu o altă persoană. „Această persoană nu a fost creștină pe Pământ, oferindu-i-se atunci posibilitatea de a alege”.

În momentul când a dat interviul, trecuse deja 8 luni de la eveniment. Dan a recunoscut că unele din detalii îi erau foarte vagi, chiar dacă în momentele când se afla în moarte clinică totul i se părea foarte clar.

Însă, cercetătorii, ca întotdeauna caută explicaţii ştiinţifice pentru aceste experienţe, nefiind niciodată dispuşi să accepte paranormalul. Astfel, ei spun că experienţele din apropierea morţii ar putea fi explicate ca halucinații din cauza lipsei de oxigen în creier; o altă teorie sugerează că organismul eliberează în mod natural substanța chimică psihoactivă numită Dimetiltriptamina, la naștere și la moarte.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): express.co.uk


Lasă un comentariu