Un caz aproape de necrezut: o femeie care a murit la naştere s-a reîncarnat peste 30 de ani sub forma nepotului ei!?


Precum se ştie, reîncarnarea este conceptul filozofic sau religios prin care un aspect al unei ființe vii începe o nouă viață într-un alt corp fizic sau o formă diferită după fiecare moarte biologică. Aceasta mai este numită și renaștere sau transmigrație și face parte din doctrina Saṃsara a existenței ciclice.

Iată următorul caz incredibil, luat din viaţa reală. Avem o femeie, pe nume Georgia, care nu şi-a cunoscut niciodată pe mama ei, care a murit născând-o pe ea. I-a rămas doar imaginea mamei numai din fotografii. Dar i-a simţit prezenţa tot timpul.

La 30 de ani de la moartea mamei, Georgia îi dă viaţă fiului ei, George. Coincidenţă sau nu, acesta se va naşte exact la data şi ora când a murit bunica lui! Fiul ei a devenit copia perfectă a bunicii pe care nu avea cum să o cunoască decât din fotografii, ca şi mama lui.

Tatăl Georgiei era sigur că nepotul lui, George, e reîncarnarea soţiei lui moartă când a născut-o pe Georgia. Conştientizarea acestor relaţionări care includ termeni foarte corecţi şi neîndoielnici a făcut ca prezenţa mamei şi respectiv bunicii să fie atât de vie în familie, încât ea a devenit cu adevărat un fel de locatară invizibilă a familiei în care nu a apucat să trăiască în corp material, ci, poate, ca spirit…


Lasă un comentariu