Şcoli de mistere de provenienţă extraterestră: dezvăluirile unui specialist în ezoterism


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Un autor specializat în ezoterism – Sai Rachelle – consideră că există mai multe școli de mistere de proveniență extraterestră care lucrează în prezent cu oamenii pentru a-i ilumina (sau a-i înrobi, după caz). Cele mai multe sunt, în generalm orientate pe lumină, deși este posibil ca unii din membrii lor să nu aibă neapărat o înțelegere profundă a liberului arbitru uman.

Marea Frăție Albă sau Consiliile din Alcyone. Consiliile din Alcyone își aveau originea inițial în sistemul stelar al Pleiadelor, iar acum servește drept guvern spiritual pentru acest sector al Căii Lactee. Ele au o vibrație mai înaltă și o responsabilitate mai mare decât sediul central al Confederației Galactice din Mintaka (aflat în Centura lui Orion). Ele supervizează multe din ordinele angelice și arhanghelice de ființe celeste din densitățile a 7-a și a 8-a, și mulți maeștri înălțați din densitățile a 8-a și a 9-a.

Ordinul Elohimilor. Acest ordin angelic și arhanghelic este și el cunoscut destul de bine. Ființele al căror nume se termină în „el” sunt de obicei membre ale Ordinului Elohimilor. Printre exemplele de membri se numără și cei șapte arhangheli: Mihail, Gabriel, Jofiel, Chamuel, Rafael, Zadkiel și Uriel.

Ordinul lui Metatron. Acest ordin angelic este asemănător cu al Elohimilor, dar este un pic mai practic și mai științific. Ființele celeste al căror nume se termină în „on” sunt adesea membri ai acestui grup, printre care se numără Flilarion și Sandalfon. Liderul acestui grup, Arhanghelul Metatron, lucrează cu zeci de mediumuri de pe Pământ (deși există destul de mulți impostori care pretind că sunt Metatron).

Confederația Galactică sau Federația Galactică. Aceasta este o organizație foarte mare, fiind alcătuită din suflete ce vibrează între densitățile a 6-a și a 9-a. Cuprinde peste 1.000 de sisteme stelare din această regiune a galaxiei. Confederația are sarcina de a împiedica distrugerea Pământului. Ei sunt grupul principal însărcinat cu intervenția în ceea ce privește lansarea armelor de distrugere în masă, printre alte lucruri.

Crucea Solară. Acesta este un alt grup extraterestru de ființe orientate științific. Printre membrii ambelor grupuri se numără Korton, Monka, Hatonn, Soltec și alții. Cu toții sunt membri ai Confederației.

Școlile de Mistere venusiene. Există mai multe școli de mistere localizate în planurile eteric și cauzal ale planetei noastre vecine, Venus. Aceste programe erau de obicei conduse de Sanat Kumara, o ființă minunată de lumină care de atunci a ajuns să fie repartizat într-o serie de lumi din sistemul stelar Sagittarius. Școlile de mistere venusiene sunt conduse acum de un grup de foști studenți ai lui Sanat Kumara, care sunt ființe bine calificate, iluminate. Sufletele călătoresc frecvent de pe Pământ în corpurile lor astral sau eteric pentru a participa la școlile de mistere de pe Venus, iar multe primesc instrucțiuni între vieți, în timp ce se află în starea descarnată.

Școlile de Mistere arcturiene. Școlile de Mistere arcturiene sunt disponibile de obicei sufletelor aflate între încarnări sau pe parcursul unei pauze extinse dintre încarnări. Întrucât vibrația de pe Arcturus este foarte înaltă (între densitățile a 5-a și a 9-a), sufletele trebuie adesea să se aclimatizeze înainte de a participa la cursuri.


Lasă un comentariu