Priviţi videoclipul de mai jos: ce naiba foloseşte această fată pentru a atrage sau împinge obiectele fără să le atingă? Forţa? Puterea mentală?


camera video bibliotecaŞtirea aceasta şi videoclipul ataşat ei pare unul amuzant, dar şi incredibil în acelaşi timp. Este vorba de o filmare într-o bibliotecă, în care se pot observa două fete ce stau la un birou şi un bărbat care încearcă să le explice acestora, pe o tablă din faţa biroului. Curios e faptul că pe tablă nu apare scris nimic. Dar, lucrurile incredibile sunt următoarele: în primul rând, femeia reuşeşte să atragă pixul în mâna sa (fără să-l atingă) cu ajutorul unei enigmatice puteri magnetice. În al doilea rând, tot cu ajutorul puterii misterioase din mâna sa, femeia împinge telefonul, (la fel, fără să-l atingă), către marginea mesei, spre bărbat. Acesta, când vede întreaga desfăşurare, rămâne absolut uimit.

Videoclipul este destul de vechi (are peste 2 ani). Autorul său scrie pe pagina sa de YouTube: „Am lucrat ca paznic într-o bibliotecă publică. Am găsit această filmare, i-am arătat-o şefului meu, iar el m-a concediat, dobitocul! Am adăugat videoclipului o melodie, pentru că ar fi fost plictisitor fără nimic… Cum pot fi explicate toate acestea?” 

Unii comentatori zic că acest videoclip e un fals, iar alţii că e vorba de nişte trucuri magice în spatele său (magneţi sub masă sau fire de aţă transparente). Să presupunem că totul ar fi real… Ce puteri foloseşte ea? Telekinezia? „Forţa” din interiorul ei?


Lasă un comentariu