Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Concluzia unui cercetător italian: „Suntem înconjuraţi de obiecte vii, nevăzute, care au o organizare diferită şi care coexistă într-un sistem spaţio-temporal paralel”


Imagine generata de Microsoft AI

La începutul anilor ’90, omul de ştiinţă rus Alexandr Kuzovkin acorda un interviu revistei „Eho Planeti”, în care îşi exprima părerea că pe Pământ pot exista şi alte civilizaţii pe care noi nu le percepem.

Iată ce declară acesta: „Am avut la Sevastopol o serie de întâlniri cu cercetători care lucrează la mari adâncimi folosind batiscaful (n.a. basticaful = submersibil autonom, cu propulsie proprie, pentru cercetări oceanografice la mare adâncime). Ei mi-au povestit că au întâlnit un obiect în formă de „roată”, având un diametru egal cu înălţimea unui bloc de 10 etaje şi care, iniţial, avea o poziţie verticală. Din batiscaful s-a putut observa că la un moment dat „roata” şi-a schimbat poziţia, pe orizontală, şi a început să se îndepărteze, rotindu-se. Am primit şi alte comunicări referitoare la asemenea „roţi”. De sub apă au apărut şi au zburat în spaţiu „globuri luminoase”, deasupra unor corăbii au apărut numeroase obiecte zburătoare neidentificate. Asemenea fenomene au fost observate de numeroşi oameni, în diferite mări şi oceane”.

La întrebarea dacă sunt studiate aceste „lumi paralele”, folosindu-se şi aparatură ştiinţifică, fizicianul rus a răspuns: „Cunosc lucrările cercetătorului italian Luciano Boccone. În laboratorul acestuia, dotat cu cea mai modernă aparatură de înregistrare, s-au fixat toţi parametrii posibili ai spaţiului înconjurător: presiunea atmosferică, sunetul, deviaţiile gravitaţionale gamma şi beta, etc. După 3 ani de cercetări asidue, grupul de cercetători, condus de domnul Boccone, a ajuns la concluzia că „suntem înconjuraţi de obiecte vii, nevăzute”, care au o organizare deosebită faţă de a noastră şi care coexistă într-un sistem spaţio-temporal paralel! Pe peliculele fotografice au apărut fiinţe care ne amintesc de unele animale stranii. Personal, am repetat asemenea experimente şi am obţinut rezultate asemănătoare”.