Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Incredibil! O statuie a zeului egiptean al morţii, aflată într-un muzeu, se învârte de una singura! Ce explicaţie putem găsi?

146

statuie egipteana in muzeuAţi auzit vreodată de “blestemul faraonilor”? Dacă nu, vă citez puţin din articolul de pe această temă pe care l-am publicat în aprilie 2012 pe site: https://www.lovendal.ro/wp52/blestemul-faraonilor-cum-conducatorii-egiptului-antic-isi-protejau-mumiile-cu-ajutorul-preotilor-magici/. Citez din acel articol:

“Odinioară, în Egiptul antic, existau nişte preoţi magi care cunoşteau foarte bine puterea gândului, precum şi multe alte „forţe”. Pentru a proteja mumiile regilor, ale faraonilor şi ale hierofanţilor, precum şi dublul lor, ei procedau imediat după moartea unuia dintre ei la o ceremonie care dura 28 de zile. Trei sute de preoţi psalmodiau, pe un ritm special, al cărui ton era dat de către conducătorul lor Ma-Krovu („Drept-Rostitorul”), anumite incantaţii imprecatorii, execratorii. Astfel, ei „fabricau” o formă-gând de o extraordinară putere…

S-a văzut foarte clar acest lucru cu ocazia profanării mormântului lui Tutankhamon: 90 % dintre profanatori au murit de moarte violentă, în mai puţin de doi ani… Iată acum şi povestea: preoţii aveau puteri considerate azi magice – însă nu toţi preoţii aveau astfel de puteri, şi nici marea masă a poporului. Aceşti preoţi şi-au folosit realmente, puterile, astfel încât mumiile, protejate prin formule imprecatorii care constituiau, ca să spunem aşa, nucleul unor „forţe-gând” de o formidabilă putere, se descărcau de prea multe ori în mod letal. Mai e oare nevoie să evocăm morţile violente atât de frecvente ale celor care au pătruns în mormântul lui Tutankhamon, impregnându-se astfel cu această „forţă-gând”?

Am făcut această introducere pentru a viziona împreună un videoclip de pe YouTube, care se intitulează “statuia zeului egiptean al morţii se învârte”. Este vorba de o mumie egipteană, aflată într-un muzeu timp de 80 de ani, care, dacă este filmată mai multe ore, iar filmarea este derulată rapid, se poate observa cum se mişcă singură… A prins mumia viaţă?

Unii comentatori de pe YouTube au o altă variantă: vechii egipteni erau foarte buni ingineri acustici… ei erau capabili să facă pietrele să leviteze cu ajutorul sunetului vibraţiilor. Poate că şi acesta este “misterul” mumiei: vibraţiile de la paşii vizitatorilor din muzeu fac ca statuia să se mişte.

Orgoni Crystal