Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Bărbatul albastru

102

barbatul albastruPaul Karason, un american de 58 de ani, este un bărbat după care absolut oricine ar fi tentat să întoarcă capul. Şi asta nu pentru că ar arăta că Brad Pitt, ci datorită faptului că este aproape la fel de albastru ca celebrii strumfi din desenele animate. Bărbatul a început să se albăstrească de prin 1993, când s-a apucat să se trateze cu argint coloidal pentru a scăpa de o boală de piele.

Într-o apariţie recentă la emisiunea “Today Show” de la NBC, el a mărturisit că nici după albăstrire nu a renunţat complet la acest tratament, dar că acum foloseşte doze mai mici şi că are senzaţia că deja pielea să s-a mai luminat un pic, căpătând, de această dată, o nuanţă verzuie.

În urmă cu peste zece ani, Paul Karason a început tratamentul cu argint coloidal care avea să-i schimbe viaţa… şi culoarea pielii. “Schimbarea s-a produs treptat, astfel încât nu am băgat de seamă decât atunci când era prea târziu”, a declarat Karason. Totuşi, după cum a mărturisit recent la NBC, el nu a renunţat nici până astăzi la tratament. În schimb, Karason ia acum doze mai mici din această substanţă, pentru că, a explicat el, “mi-e foarte greu să o produc singur, iar resursele mele sunt limitate şi costă foarte mult”.

După ce a redus dozele, el a remarcat că “pielea mea s-a luminat, nu este o schimbare majoră, dar s-a luminat. Acum voi deveni verde”. Totuşi, argintul, care, ce-i drept, are proprietăţi antibacteriene şi este folosit de mii de ani împotriva infecţiilor, nu este eliminat din organism, astfel încât pielea lui Karason va rămâne albastră toată viaţa.

Sursa: www.ziua.ro

Orgoni Crystal