Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Femeia care vorbeşte cu morţii

199

fantoma7Afirmaţia personajului Cole din thrillerul “Cel de-al şaselea simţ” (1999): “Văd oameni morţi”, în care joacă şi Bruce Willis, este una adevărată pentru Mary Ann Winkowski. Şi asta pentru că această femeie chiar are abilităţile de a vedea şi de a vorbi cu oamenii morţi.

Se poate vedea prin interiorul fantomelor

“Nu poţi merge printr-o fantomă, nu poţi sta pe o fantomă, căci o fantomă nu e fiinţă violentă şi nici nu sângerează”, afirmă femeia dotată cu puteri paranormale. “Fantomele pe care eu le văd sunt identice cu oamenii obişnuiţi cu care vorbesc, părul le e colorat, ochii le sunt coloraţi, au şi îmbrăcăminte pe ele. Singura diferenţă e dată de faptul că eu pot vedea prin interiorul fantomelor”, mai adaugă doamna Winkowski, care mai e şi consultantul serialului de succes transmis de CBS, “Ghost Whisperer”.

Doamna Winkowski vorbeşte cu fantome încă de la vârsta de 2 ani

Născută în 1948, în Cleveland, doamna Winkowski afirmă că bunica sa i-a observat acest dar încă de când avea doar 2 anişori. “Bunica mea era din Italia, şi atunci când eşti din Italia e ca şi cum ai fi rudă cu oricine. Aşa că ea mă aducea cu mine la înmormântări, pentru a vorbi cu oamenii care abia au murit. Pe la vârsta de 7 ani, mă ducea în casele rudelor lor, pentru a le “curăţa” de fantomele existente. M-am dus oriunde cu bunica, până când m-am căsătorit”.

Cum doamna Winkowski a început să-i ajute pe oameni să-şi “curăţe” casele de spiritele “împământenite” (spirite care nu doreau să treacă în cealaltă lume, după moartea trupurilor lor), s-au răspândit zvonuri despre abilităţile sale paranormale, aşa că din anii ’90, femeia se ocupă tot timpul numai cu aceste activităţi.

Doamna Winkowski vede doar fantomele “împământenite”

“Medium-uri ca John Edward sau James van Praagh sunt capabili să vorbească cu spirite care au trecut dincolo, în lumină. Oricine moare, acolo ar trebui să se ducă. Acolo se află şi îngerii şi sfinţii”, afirmă femeia. “Eu nu văd asemenea spirite, ci doar pe acelea care au ales să stea aici pe Pământ.

Orgoni Crystal