Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Mesajele misterioase ale lui Michael Jackson înainte de moarte

274

Michael Jackson7Michael Jackson a scris o serie de mesaje misterioase cu câteva ore înainte de a muri. Artistul de 50 de ani a lăsat o colecţie de post-it-uri pe oglinda din baie în care a notat “dorinţele lui pentru lume”, potrivit News of the World.

Notele scrise arata că regele popului încerca să nu omită nimic din pregătirile pe care trebuia să le facă pentru spectacolul pe care urma să îl susţină la Londra. “Sunt recunoscător că sunt un magnet pentru miracole. Dragoste, violenţă, niciodată! Adu-ţi aminte de viitorul frumos care ţi s-a promis mâine”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-a scris artistul.

Prima frază este folosită de obicei de persoanele care urmează una din întâlnirile alcoolicilor anonimi pentru a-şi îmbunătăţi încrederea în sine.

“Aceste mesaje indică faptul că Michael era optimist, dar mai arată şi faptul că mintea lui nu era tocmai aptă şi îşi nota ca să nu uite lucruri. Se pare că medicamentele pe care le lua au avut un impact mare asupra minţii lui”, a declarat un prieten apropiat starului.

Sursa: www.ziare.com

Orgoni Crystal