Misterul morţii celebrei cântăreţe franceze Dalida: „Era fascinantă de ideea neantului”


Nu ştiu câţi cunosc, dar a existat odată o cântăreață și actriță franceză celebră în lume, Dalida. Ea S-a născut în Egipt din părinți italieni, dar și-a petrecut o mare parte a vieții în Franța, unde a primit cetățenia franceză. Dalida a fost una dintre cele mai mari vedete ale muzicii franceze din a doua jumătate a sec. al XX-lea, având o faimă internațională. A primit 55 de discuri de aur și a fost prima cântăreață care a câștigat un disc de diamant. A cântat și înregistrat nenumărate melodii de succes, multe devenind șlagăre. Timbrul vocii sale era ușor recognoscibil.

Din păcate, în plină glorie, Dalida s-a sinucis cu medicamente pe 3 mai 1987, după ce mai încercase o dată să-și ia viața, cu mai mulți ani înainte. De ce-a făcut-o? Aflând de moartea ei, un prieten a declarat revistei franceze Paris Match”: Odată, era noaptea târziu, Dalida îmi mărturisise este fascinată de ideea neantului”.

Aceeaşi revistă „Paris Match” scria despre moartea artistei în mai 1987: „Dalida, la 54 de ani, era încă frumoasă, cu aspectul ei de zeiță egipteană. (…) Dar suferința ei a subminat-o. În acea zi, anulase o seară la teatru și aștepta un telefon de la François Naudy, actualul ei iubit, doctor. El nu a sunat. Despre acest subiect Orlando va spune: „Nu de asta s-a sinucis. Să spun adevărul, ne închidea din ce în ce mai mult ușa…” Timp de 20 de ani, de la prima ei încercare, încercase cu curaj să alunge depresia care o rodea. „Viața este insuportabilă pentru mine”, a scris ea înainte de a dispărea.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock