O lucrare arabă din secolul al XV-lea descrie sărutul dintre un bărbat şi o femeie, într-un mod care te cutremură…


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

„Grădina parfumată a încântării senzuale” sau simplu „Grădina parfumată” este o lucrare arabă erotică din secolul al XV-lea, scrisă de Muḥammad ibn Muḥammad al-Nafzawi. Cartea prezintă opinii despre ce calități ar trebui să aibă bărbații și femeile pentru a fi atractive și oferă sfaturi despre tehnica erotismului, avertismente despre sănătatea intimă și rețete pentru a remedia bolile se*uale. Intercalate cu acestea există o serie de povești care sunt menite să ofere amuzament.

La un moment dat, al-Nafzawi, descrie în mod senzual şi sărutul dintre un bărbat şi o femeie. Iată descrierea:

* Se spune că sărutul este o parte integrantă a actului intim. Cel mai bun sărut este cel depus pe buzele umede, cu suptul buzelor şi al limbii, care determină, mai ales la aceasta, producerea unei salive dulci şi proaspete. Bărbatul trebuie să-i provoace acest fenomen femeii, printr-o muşcătură moale, delicată, aşa încât în momentul în care limba simte efectul, să secrete o salivă aparte, dulce, minunată, mai plăcută decât mierea diluată în apă pură, şi care nu se amestecă cu saliva din gură…

* Când am sărutat-o, am băut din gura ei… Sărutul trebuie să fie sonor. Zgomotul său uşor şi prelung se va ivi între limbă şi marginea cerului gurii, lubrefiate de salivă.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock